-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai laukia „Lidl“, o britams atidaroma parduotuvė, kur visos prekės kainuoja 25 pensus

Kol lietuviai nekantrauja, laukdami „Lidl“, Londone duris atveria pirmoji parduotuvė, kurioje viskas tekainuoja 25 pensus.
„EasyFoodStore“
„EasyFoodStore“ / „EasyFoodStore“ nuotr.

„Easyjet“ įkūrėjas Steliosas Haji-Ioannou Šiaurės Londone atidarė parduotuvę „EasyFoodStore“, kurioje visi 76 produktai yra pardavinėjami už 25 pensus, rašo „The Independent“.

Parduotuvė yra itin paprasta, joje nėra reklamos, prekės tiesiog tvarkingai sudėtos į lentynas, ant kurių kabo informacija, kad prekių kaina – 25 pensai.

S.Haji-Ioannou teigimu, pigios produkcijos ieškantiems vartotojams pasiūla yra nepakankama – yra žmonių, kurie nori gauti produkcijos dar pigiau, nei ją siūlo vokiečių nuolaidų parduotuvės „Lidl“ ar „Aldi“.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./„EasyJet“ įkūrėjas Steliosas Haji-Ioannou
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./„EasyJet“ įkūrėjas Steliosas Haji-Ioannou

Parduotuvę vyras atidarė pastebėjęs maisto bankų populiarumą.

Tiesa, jis vis dar tikisi uždirbti iš būtiniausių produktų pardavinėjimo. 

Kol kas pranešama, kad tokia visos produkcijos kaina bus vasarį. Kaip keisis kainos vėliau, neskelbiama.

S.Haji-Ioannou Graikijoje ir Kipre organizavo įvairias labdaros akcijas.

„O tai yra naujas būdas, kaip mūsų prekės ženklas gali pasitarnauti mažiau pasiturintiems. Turint omenyje mano sukauptą patirtį, dalijant maistą nemokamai Graikijoje ir Kipre, tai yra labiau komercinis bandymas parduoti pagrindinius maisto produktus tiems gyventojams, kurie uždirba mažai arba išvis neuždirba“, – sakė jis.

Apie planus atidaryti tokią parduotuvę jis pranešė beveik prieš trejus metus. „EasyFoodStore“ pardavinės tokius produktus kaip makaronai, sausainiai, pupos ir pan. Tiesa, sąraše nėra tokių prekių kaip vaisiai, daržovės ar šviežia mėsa, rašo „The Guardian“.

Parduotuvės atidarymas yra siekis įeiti į Didžiosios Britanijos nuolaidų mažmeninės prekybos rinką, kurioje šiuo metu lyderiauja „Aldi“ ir „Lidl“.

Ilgainiui tai galėtų išaugti į konkurentą didžiajam prekybos tinklų ketvertukui – „Tesco“, „Asda“, „Sainsbury’s“ ir „Morrisons“.

Tuo metu Lietuvos mažmeninėje prekyboje didele naujiena taps „Lidl“ – pirmosios parduotuvės, 15min žiniomis, turėtų būti atidarytos jau vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius