Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 07

Lietuvių įmonė, kurioje darbuotojai gali atostogauti tiek, kiek nori: neribotomis atostogomis kovojama su perdegimu

Daugiau nei prieš penkerius metus Lietuvos startuolis „carVertical“ sugalvojo įdomią idėją – tikrinti automobilių ekploatavimo istorijas, kurios leidžia pirkėjams sužinoti, ar išsirinktas automobilis nevogtas, ar nebuvo atsukta jo rida, patirta avarijų. Neseniai ši lietuvių įmonė, šiandien jau žinomesnė Rumunijoje nei Lietuvoje, žengė dar vieną neįprastą žingsnį – nusprendė neriboti apmokamų atostogų, tad darbuotojai gali atostogauti tiek, kiek nori.
carVertical
carVertical / I.Krakio iliustracija

15min Verslo skyrius tęsia straipsnių ciklą „Ar norėtumėte taip dirbti?“ apie įmones, kurios taiko neįprastas vadybines strategijas ar praktikas.

Šiame cikle jau aprašėme ir įmonę, kurioje dalį sprendimų priima iš darbuotojų sudaryti komitetai, ir bendrovę, kuri nesamdo vadovų iš išorės – visi jie auginami nuo žemiausio laiptelio. Kiekvieno straipsnio pabaigoje savo verdiktą apie išanalizuotą naujovę pateikia ekspertas.

O rašydami ketvirtąjį ciklo „Ar norėtumėte taip dirbti?“ straipsnį apsilankėme lietuviškame startuolyje – apie 100 darbuotojų turinčioje įmonėje „CV Group“, valdančioje „carVertical“ automobilių istorijos patikros platformą.

Ši įmonė savo darbuotojams pasiūlė retai Lietuvoje dar sutinkamą naujovę: atostogauti ne 20 dienų, kaip numatyta pagal įstatymus, o tiek, kiek jie nori.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius