Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje atidaromas „SPA Esperanza“ žada paslaugas, kurios galimos tik keliose pasaulio šalyse

Vasario pabaigoje šalia Trakų, Paunguriuose, įsikūrusi „IDW Esperanza Resort“ rezidencija šalies ir užsienio svečiams pristatys išskirtinį SPA centrą. Kaip skelbiama parenšime spaudai, rezidencija lygiuojasi į pačius prabangiausius SPA centrus pasaulyje.
Vitamino D ir kolageno lempos
Vitamino D ir kolageno lempos / „SPA Esperanza“ nuotr.

„Džiaugiamės, kad šiame naujos kartos SPA bus atliekamos pažangiausios ir pasaulinio lygio procedūros, kurios siūlomos tik nedaugelyje SPA centrų. Greta tradicinių procedūrų, masažų ir pirčių kviesime išbandyti novatoriškus aparatus, kurie leis patirti tikrą ir gilų poilsį“, – sako „IDW Esperanza Resort“ generalinis direktorius Remigijus Milašius.

„SPA Esperanza“ nuotr./„Cloud9“ lova
„SPA Esperanza“ nuotr./„Cloud9“ lova

Moderniame, naujausia įranga ir technologijomis aprūpintame centre procedūros atliekamos išskirtiniais įrenginiais. Vienas jų – tai menininko Sha iš Vienos sukurta „Cloud 9“ lova. Ji lyg debesis, jos forma tiksliai atkartoja vaisiaus padėtį motinos įsčiose. Čia nėra streso, įtampos, o švelnios, susiliejančios šviesos ir spalvos, ramų kvėpavimą primenančios garsų kompozicijos ir lengvas siūbavimas primena šiltą, jaukų lopšį. Įrodyta: 20 jame praleistų minučių atstoja dvi gilaus miego valandas. 

„SPA Esperanza“ nuotr./„SPA Esperanza“ interjeras
„SPA Esperanza“ nuotr./„SPA Esperanza“ interjeras

„Iš viso pasaulyje egzistuoja tik 6 tokie „Cloud 9“ lopšiai. Juos galima rasti Maldyvuose, Saudo Arabijoje, Rusijoje, Čekijoje, Vokietijoje ir pas mus. Lietuva gali didžiuotis, kad ir mūsų šalyje siūlomos pasaulinio lygio patirtys“, – sako R. Milašius. 

„SPA Esperanza“ lankytojams pristato net 5 skirtingas SPA lovas. Tarp jų – pasaulyje jau išgarsėjusios „Amfibija“, „Smėlio lova“, „Libra“ ar „Plūduriuojanti lova“ bei specialiai joms pritaikytos procedūros. Naujausios inovacijos centre pagerins fizinę savijautą, sumažins stresą, padės atsikratyti nemigos. Baseino zonoje įrengta sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, infraraudonųjų spindulių kėdės bei vitamino D ir kolageno lempos.

„Svečiams siūlysime efektyvių ir pažangių procedūrų, kurias atliks grožio terapeutės, plaukų stilistės, masažo meistrės iš Tailando. Kurdami modernią poilsio erdvę siekėme surinkti tai, kas geriausia, ir pagalvoti apie įvairias detales, taigi, dabar jau galime džiaugtis, kad mūsų SPA prabanga bei inovatyvumu pralenks daugelį Rytų Europoje“, − neabejoja „IDW Esperanza Resort“ generalinis direktorius R. Milašius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius