-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvoje įsitvirtinanti „Wix“ apie IT specialistus: „Jie nuolat stengiasi sukurti ką nors naujo, nebijo klysti ir turi begalę idėjų“

Pasaulyje lyderiaujanti Izraelio internetinių portalų kūrimo platforma „Wix“ įsitvirtina Lietuvos rinkoje – įmonė savo puslapiuose integruojamų aplikacijų kūrimą bei vystymą patikėjo Lietuvos programuotojams. Tai – ne vienintelis įmonės vykdomos globalios plėtros žingsnis, mat strateginius „Wix“ IT projektus nuspręsta vystyti mūsų šalyje.
Kaip nepasiklysti pažinčių portaluose?
Kaip nepasiklysti pažinčių portaluose? / Fotolia nuotr.

Pasak „Wix“ Lietuvoje vadovės Monikos Laukaitės, visais jau esančiais ir Lietuvoje sukurtais  projektais, sistemos ir funkcionalumų naujovėmis naudosis 46 mln. Wix.com vartotojų.

„2013 metų rudenį įkūrę „Wix“ biurą Lietuvoje, atkreipėme dėmesį į technologijų srities profesionalų kūrybingumą, energiją ir verslumo dvasią: jie nuolat stengiasi sukurti kažką naujo, nebijo klysti ir turi begalę novatoriškų idėjų, todėl nenuostabu, kad, vykdydami „Wix“ aplikacijų parduotuvės plėtrą, jų kūrimą ir priežiūrą patikėjome Lietuvos IT specialistams. Lietuvoje įkuriama ir strateginių IT projektų grupė „Wix one team“, vykdysianti svarbius įmonės projektus, kursianti sistemos naujoves, kuriomis naudosis 46 mln. Wix.com vartotojų, – sako M.Laukaitė.

2013 metų rudenį įkūrę „Wix“ biurą Lietuvoje, atkreipėme dėmesį į technologijų srities profesionalų kūrybingumą, energiją ir verslumo dvasią.

Patikimą HTML5 tinklalapių kūrimo įrankį siūlanti bendrovė leidžia daugiau nei 46 mln. naudotojų visame pasaulyje kurti, valdyti ir internete talpinti modernius tinklalapius be jokių programavimo ar dizaino žinių.

„Nuo 2012 metų pabaigos Wix.com naudotojai parsisiuntė 7 mln. į puslapį integruojamų aplikacijų, iš kurių 90 tūkst. buvo nupirkta, likusias klientai į savo puslapius įsidiegė nemokamai. „Wix“ svetainėje savo puslapius jau yra susikūrę ir apie 50 tūkstančių lietuvių,“ – sako M.Laukaitė.

Pasak jos, „Wix“ biuro Lietuvoje darbuotojai nuolat betarpiškai bendradarbiauja su kolegomis kitose šalyse kurdami ir tobulindami Wix.com siūlomų puslapių dizainą, jų funkcionalumą, prižiūrėdami „Programėlių parduotuvę“ bei siūlydami strateginių sprendimų „Wix“ plėtrai.

Be aplikacijų kūrimo ir „Wix One“ komandų dar bus stiprinama sistemos testuotojų ir „E-commerce“ projektus valdysianti grupė – šiuo metu ieškoma naujų ambicingų komandos narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius