Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje – pirmasis „VIVAX“ seminaras ŠVOK srities specialistams: žinias panaudos tolimesnėje veikloje

Mikroklimato įrenginiai garantuoja optimalų komfortą įvairiose patalpose – nuo mažiausių namų erdvių iki didžiausių patalpų sandėliavimo, gamybos ar ofiso pastatuose. Rinkoje galima sutikti begalę skirtingų oro kondicionierių ir šilumos siurblių gamintojų. Tačiau tik nedaugelis pristato įrangą, kuri išsiskiria savo unikaliu dizainu bei funkcionalumu. Vis dėlto apie tai ir dar daugiau buvo papasakota specialiai „VIVAX“ surengtame seminare, kurio klausėsi šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo (ŠVOK) srities specialistai.
Lietuvoje – pirmasis „VIVAX“ seminaras ŠVOK srities specialistams: žinias panaudos tolimesnėje veikloje
MB „S Company“ direktorius Žygimantas Stanelis / BNS nuotr.

Liepos 22 dieną, BLC verslo centre, įvyko pirmasis Lietuvoje organizuojamas „VIVAX“ seminaras. Į renginį, kurį organizavo MB „S Company“ bei užsienio ekspertai iš Kroatijos ir Estijos, susirinko apie 50 specialistų, oro kondicionavimo bei šildymo srities įmonių atstovų.

Seminaro dalyviai tobulino savo žinias apie mikroklimato įrangą ir pirmieji sužinojo apie naujausias mikroklimato įrenginių tendencijas, kurios bus pristatytos jau artimiausiu metu.

„S Company“ direktorius Žygimantas Stanelis džiaugiasi, kad Lietuvos rinkai gali pristatyti Europoje jau gerai žinomus ir vertinamus įrenginius. „Didelio darbo ir pastangų dėka pavyko verslo partneriams tiekti laiko patikrintą ir kokybišką produkciją, kurios vartojimas Lietuvoje išaugo vos ne dvigubai per paskutinįjį pusmetį. Džiaugiamės ir tobulėjame toliau, seminarą organizuodami kartu su užsienio partneriais. Tikimės pasiekti dar geresnių rezultatų įrenginių valdymo, techninių sprendimų klausimais“, – dalinosi Ž.Stanelis.

BNS nuotr./Lietuvoje – pirmasis „VIVAX“ seminaras ŠVOK srities specialistams: žinias panaudos tolimesnėje veikloje
BNS nuotr./Lietuvoje – pirmasis „VIVAX“ seminaras ŠVOK srities specialistams: žinias panaudos tolimesnėje veikloje

Seminaro metu ne tik organizatoriai dalinosi savo žiniomis. Štai montavimo įmonės taip pat turėjo galimybę pasidalinti sukaupta patirtimi bei rinkos įžvalgomis.

UAB „Artrasas“ direktorius A.Rimkus teigė, kad „klientai džiaugiasi galėdami oro kondicionierių rinktis ne tik pagal jo technines savybes, bet ir pagal dizainą. Tai įrenginys, kuris, dažniausiai, montuojamas matomoje kambario vietoje, todėl net išrankesni klientai, randa sau tinkamą variantą, nes gali rinktis skirtingos formos bei spalvų modelius.“

UAB „Švari energija“ vadovas Vaidotas Leonavičius teigia, kad kasmet yra pastebimas augantis susidomėjimas ekologiškais šildymo ir vėsinimo sprendimais. „Mūsų klientai labai vertina savo laiką ir verčiau investuoja į įrenginius padedančius taupyti tiek pinigus, tiek energiją, – pasakojo V.Leonavičius.

BNS/„VIVAX“ seminaras
BNS/„VIVAX“ seminaras

„Esame profesionalų įmonė, kuriai svarbi partnerystė bei aukšta paslaugų bei produktų kokybė. Džiaugiamės bendradarbiavimu ir galimybe savo klientams pristatyti naujausius įrenginius, bei kelti savo montuotojų kvalifikaciją dalyvaujant informaciniame seminare“, – kalbėjo UAB „Inranga“ įmonės vadovas R.Jurgelionis.

Seminaro dalyviai praturtėjo žiniomis, patyrimu ir idėjomis, kurias galės pritaikyti tolimesnėje savo veikloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius