Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvoje sąskaitas už būstą jau galima apmokėti „PayPal“

UAB „Viena sąskaita“ pirmoji Lietuvoje gyventojams suteikia galimybę komunalinius mokesčius sumokėti populiaria tarptautine elektroninio atsiskaitymo sistema „PayPal“. „Vienos sąskaitos“ vartotojai naujove gali naudotis jau nuo šių metų liepos 1 dienos.
„PayPal“
„PayPal“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš klientų sužinojome apie poreikį komunalinius mokesčius apmokėti „PayPal“ sistema. Savo veikloje vadovaujamės principu, kad plėtros kryptį mums diktuoja patys vartotojai. Be to, mobilumas, kurį suteikia ši „PayPal“ funkcija, daugeliui lietuvių šiandien jau tapo standartu“, − sakė UAB „Viena sąskaita“ direktorius Vytenis Ziberkas.

Bendrovės vadovo teigimu, atėjo metas, kai elektroninės sąskaitos už komunalines paslaugas tapo įprastu reiškiniu, o gyventojai pradeda ieškoti dar pažangesnių ir efektyvesnių būdų jas tvarkyti. Įdiegus „PayPal“ funkcionalumą kiekvienas „Vienos sąskaitos“ vartotojas, turintis kredito kortelę, gali pilnai valdyti savo namų ūkio sąskaitas, būdamas bet kurioje pasaulio vietoje. Visiškai nesvarbu, kurioje šalyje mokėtojas gyvena ir turi atsidaręs banko ar kredito unijos sąskaitą.

UAB „Viena sąskaita“ komunalinių mokesčių apmokėjimą yra supaprastinusi iki vienos visų sąskaitų valdymo sistemos, vienos sąskaitos už visas paslaugas netgi kelių būstų išlaikymui ir vieno slaptažodžio. Sumokėti visus mokesčius, peržiūrėti išlaidų istoriją ir grafinę analizę gyventojui užtrunka vos 2-3 minutes.

„Praėjo tie laikai, kai reikėdavo sekti besikeičiančius elektros ar dujų tarifus, prisiminti daugybę skirtingų slaptažodžių ir kiekvienam mokėjimui kurti atskirus pervedimus“, − pasakojo V. Ziberkas.

Įmonės duomenimis, keičiantis vartotojų įpročiams 2011 m. pradžioje elektronine sąskaita naudojosi 30 proc. bendrovės klientų. Tuo tarpu 2013 m. pirmąjį pusmetį elektroninių sąskaitų vartotojų skaičius jau buvo išaugęs iki 70 proc. „PayPal“ funkcijos įdiegimą „Vienoje sąskaitoje“ paspartino ir dideli emigracijos mastai, mat emigrantai neretai apmoka Lietuvoje paliktų savo ir savo artimųjų būstų komunalinius mokesčius.

Artimiausiuose bendrovės planuose numatyta daugiau naujovių, susijusių su mobiliosiomis aplikacijomis visų operacinių sistemų išmaniesiems telefonams bei „Vienos sąskaitos“ indekso adaptavimu individualiems klientų poreikiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius