-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje virtualias duris atvėrė nauja greito apsipirkimo erdvė

Antradienį virtualias duris Lietuvoje atvėrė „Trobos“ – nauja internetinės prekybos platforma, artimiausiu metu prilygsianti realiam prekybos centrui. Čia galima rasti tokių parduotuvių kaip „Esprit“, „Etam“, „Geox“, „Salamander“, „Žygio batai“, „Step Top“, „XS Žaislai“, „Maxima“, „Ermitažas“ ir „Eurovaistinė“ parduodamų prekių. Planuojama, kad iki pavasario „Trobos“ parduotuvių sąraše bus apie 50 parduotuvių, rašoma pranešime spaudai.
Prekių pristatymas
Prekių pristatymas / „Trobos“ nuotr.

Anot „Trobos“ vadovo Karolio Lesicko, parduotuvės išskirtinumas bus greitas prekių pristatymas. Jis pažymi, kad elektroninė parduotuvė bendradarbiauja su prekybos centru „Akropolis“.

Šiuo metu pirkėjai gali apsilankyti trobos.lt interneto svetainėje, o artimiausiu metu bus galima atsisiųsti ir išmaniąją programėlę.

Startuoti paskatino pandemija

Pasak K.Lesicko, idėją sukurti virtualų prekybos centrą, kuriame galima vienu apmokėjimu patogiai įsigyti ir kartu gauti skirtingų kategorijų prekes, paskatino patys pirkėjai. Tiesa, prekybos startas buvo numatytas vėliau, tačiau jį nuspręsta paankstinti atsižvelgiant į ekstremalią situaciją šalyje.

„Prasidėjus pandemijai gyvenimas nesustojo, todėl norime suteikti galimybę lietuviams apsipirkti saugiai ir patogiai. Kadangi šiuo metu didžioji dalis prekybininkų vis dar negali prekiauti fiziškai, kartu padėsime ir jiems atnaujinti savo veiklą bei greičiau atsitiesti. Atsižvelgdami į šias aplinkybes, nusprendėme savo veiklą pradėti anksčiau, nei planavome“, – sako įmonės vadovas.

Anot jo, šis projektas užpildys prekybos sektoriuje laisvą nišą.

„Mes aiškiai matėme tendenciją, kad auga vartotojų poreikis greitai ir patogiai gauti prekes. Iki šiol jokia internetinės prekybos platforma Lietuvoje neturėjo galimybės pasiūlyti skirtingo segmento prekių įsigijimo, kai vienu pristatymu pasirinktą valandą galėtum gauti viską: nuo suknelės, batų ir kosmetikos iki pamėgtų vaisių ar prekių namams“, – tęsia K.Lesickas.

Plėsis visoje Lietuvoje, startuos ir Rygoje

Minėtoje platformoje įsigytos prekės kol kas pristatomos tik Vilniaus miesto ribose. Pasak K.Lesicko, dar šiemet prekes iš trobos.lt galės užsisakyti pirkėjai iš visos Lietuvos, o Kauno ir Klaipėdos gyventojams užsibrėžtas tikslas prekes taip pat pristatyti tą pačią dieną.

Projekto autoriai planuoja netolimoje ateityje startuoti ir Latvijos sostinėje Rygoje.

Įsigytas prekes įmonės kurjeriai pristato kiekvieną dieną, nuo pirmadienio iki sekmadienio, nuo 12:00 iki 21:00 val. „Pirkėjas gali pasirinkti valandos rėžį, kada jis pageidauja gauti prekes nurodytu adresu. Mūsų siekis yra pirkinius pristatyti tą pačią dieną, priklausomai nuo užsakymo valandos“, – apie įmonės norą kuo greičiau pristatyti prekes pasakoja K.Lesickas.

Jis priduria, kad neįtikusias prekes pirkėjai gali nemokamai grąžinti per 14 kalendorinių dienų nuo pristatymo dienos. Šiuo atveju pirkėjui reikia per „Trobos“ sistemą išsikviesti kurjerį jų paimti, o ši paslauga yra nemokama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius