-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos draudimas“ darbuotojus motyvuos savo kriptovaliuta

„Lietuvos draudimas“ pranešė sukūręs ir įdiegęs nuosavą kriptovaliutą – LDCoin. Ši kriptovaliuta, kurią išgauna patys bendrovės darbuotojai, bus naudojama darbuotojų motyvavimo sistemoje ir susieta su darbuotojų bendradarbiavimu bei įsitraukimu: pervesdami LDCoin‘us vienas kitam darbuotojai padėkos už atliktą darbą, bendradarbiavimą projektuose, įsitraukimą.
Kriptovaliutų „kasimo“ vaizdo plokščių centras
Kriptovaliutų „kasimo“ vaizdo plokščių centras / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Bendrovė susies kriptovaliutą su galimybe išsikeisti uždirbtus virtualius pinigus į įvairiausias, darbuotojus papildomai motyvuojančias naudas.

„Didžiuojuosi tuo, kad kriptovaliutą sukūrė ir įdiegė patys darbuotojai. Kuriant prototipus neesi tikras, kad kuriama idėja prigis ir išsivystys, todėl pamatę, kaip palankiai darbuotojai sutiko kriptovaliutos idėją apsidžiaugė ne tik jos autoriai, bet ir bendrovės vadovai. Manome, kad darbuotojai ne tik kas valiutą, bet ir dalinsis ja kaip tam tikra bendradarbiavimo išraiška“, – sako „Lietuvos draudimo“ generalinis direktorius Kęstutis Šerpytis.

„Lietuvos draudimo“ darbuotojai už tam tikrą bendrovės kriptovaliutos sumą galės pasirinkti naudų krepšelius – kuriuose įvairios naudos – nuo įvairiausių įmonės logotipu paženklintų prizų, nemokamų apsilankymų sporto klube, pramogų, bilietų į sporto varžybas iki privačių pietų su įmonės vadovais, papildomų laisvadienių, kelionių čekių, įvairių komandinį teambuildingą skatinančių veiklų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius