Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos įmonė – tarp 10 geriausių visoje Europoje

Gyvybės draudimo ir pensijų bendrovė „Aviva Lietuva“ didžiausiuose Europos verslo apdovanojimuose („European Business Awards 2016/2017“) nurungusi daugiau kaip 33 000 įmonių iš 34 šalių pripažinta kaip viena iš 10 geriausių vidutinio dydžio įmonių Senajame žemyne.
„European Business Awards“ nuotr.
„European Business Awards 2016/2017“

Verslo „Oskarais“ tituluojamuose Europos verslo apdovanojimuose vertinamas įmonių inovatyvumas, verslo etikos principų laikymasis ir puikūs finansiniai rezultatai. Svarbiausioje apdovanojimų kategorijoje – „Metų įmonė“, kur apdovanojimas skiriamas už visapusišką sėkmę, „Aviva Lietuva“ įvertinta medaliu kaip viena iš 10 geriausių vidutinio dydžio įmonių Europoje.

„Savo veiklą pradėję kaip plyno lauko investicija dar prieš 15 metų žingsnis po žingsnio nuosekliai kopėme į viršų ir įsitvirtinome lyderiaujančiose pozicijose ilgalaikio taupymo srityje. Šis apdovanojimas įpareigoja mus būti dar geresnius ir dar labiau stengtis dėl savo klientų, investuotojų ir darbuotojų“, – tarptautinį laimėjimą komentuoja „Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė.

„European Business Awards“ nuotr./„Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė
„European Business Awards“ nuotr./„Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė

Apdovanojimų dalyvių vertinimo procesas buvo ilgas ir intensyvus – atranka truko daugiau nei metus. Įmonės ne tik kūrė vaizdo klipus, rungėsi viešuose balsavimuose, bet ir keliavo į Londoną ar Amsterdamą pristatyti savo sėkmės istorijų ekspertų komisijai. Tarp jos narių – žymūs Europos verslo ir politikos lyderiai, tokie kaip buvęs Estijos prezidentas Arnold Rüütel, buvęs Belgijos premjeras Yves Leterme, buvęs Europos Komisijos narys, atsakingas už prekybą Karel De Gucht, „Nestle“ vadovas Peter Brabeck-Lethmathe ir kiti. Iškilmingame apdovanojimų finale, kuris šiemet vyko Dubrovnike, Kroatijoje, 11-oje kategorijų apdovanotos iš viso 110 geriausių Europos įmonių.

„Visos apdovanojimų laimėtojos kuria išskirtinius, etiškus verslus, savo darbu keičia žmonių gyvenimus, įgyvendina neįtikėtinas idėjas. Galime didžiuotis, nes drauge su savo komandomis pasaulį darome geresnį. Tai – nepakartojama!“ – apdovanojimų finale kalbėjo „European Business Awards“ generalinis direktorius Adrian Tripp.

Draudikės laimėjimą prestižiniuose apdovanojimuose įvertino ir „Aviva“ verslus visame pasaulyje valdančios „Aviva International“ vadovas Maurice Tulloch: „320 metų patirtį turinčioje grupėje „Aviva Lietuva“ sužibėjo vos per 15 veiklos metų. Įmonė nusipelnė tarptautinio pripažinimo ne tik dėl lyderystės rinkoje, tvarios finansinės veiklos ir aukštų verslo standartų, bet ir dėl dėmesio klientui kiekviename žingsnyje. „Aviva Lietuva“ yra svarbi mūsų grupės dalis.“

„Aviva Lietuva“ Europos verslo apdovanojimuose medaliu apdovanota ir kaip Nacionalinė čempionė. Viešojo balsavimo metu, kuriame dalyvavo beveik 250 000 žmonių visoje Europoje, įmonė sulaukė daugiausiai palaikymo balsų iš visų Lietuvos įmonių.

Gyvybės draudimo ir pensijų bendrovė „Aviva Lietuva“ priklauso tarptautinei draudimo grupei „Aviva“. Iš viso „Aviva Lietuva“ aptarnauja daugiau kaip 283 tūkst. gyvybės draudimo ir pensijų fondų sutarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius