-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos komunikacijos asociacija turi naują vadovybę

Lietuvos komunikacijos asociacijos (LTKA) nariai Visuotiniame susirinkime išrinko dvi naujas Tarybos nares. Jomis tapo komunikacijos ir rinkodaros konsultantė Akvilė Adomaitytė bei kūrybinės integruotos komunikacijos agentūros „INK agency“ projektų vadovė Laura Beganskienė, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Lietuvos komunikacijos asociacijos Taryba
Lietuvos komunikacijos asociacijos Taryba / Asmeninio archyvo nuotr.

Tarybos nariai taip pat išrinko Tarybos pirmininką – tvarios veiklos bei socialinės atsakomybės ir komunikacijų konsultacijų įmonės „Kuras ir partneriai“ vadovą Donatą Kurą. Pirmininko pavaduotoja patvirtinta „Aviva Lietuva“ komunikacijos specialistė Asta Burbaitė.

„Džiugu, kad prie asociacijos prisijungia vis daugiau komunikacijos profesionalų – dirbančių viešajame ar privačiame sektoriuje, taip pat teikiančių komunikacijos konsultacijas kaip laisvai samdomi specialistai. Šiuo metu pastebimas itin didelis darbo rinkos aktyvumas, taip pat vis daugiau organizacijų suvokia nuoseklios, reputaciją stiprinančios komunikacijos svarbą ir į ją investuoja.

Darbo modelio hibridizacija skatina lanksčiau žiūrėti į įprastines veiklos formas ir rasti abipusiai tinkamiausius sprendimus. Sėkmingai komunikacijai būtinas įsitraukimas, tarpusavio pasitikėjimas ir partneriški santykiai. Natūralu, kad vienydami daugiau kaip 200 skirtingą patirtį turinčių specialistų esame svarbus partneris ieškantiems komunikacijos profesionalų darbui organizacijų viduje ar konsultacijoms“, – sako Donatas Kuras.

LTKA Tarybos nariais taip pat yra komunikacijos konsultantas Mindaugas Ardišauskas, kūrybinių komunikacijos projektų agentūros „Ugdanti komunikacija“ vadovė Karolina Barišauskienė bei marketingo ir komunikacijos agentūros „Berta&“ marketingo ir skaitmeninės komunikacijos strategas Tomas Kirša.

2000 m. įsteigta Lietuvos komunikacijos asociacija vienija privačiame, viešajame sektoriuje ar laisvai samdomus ryšių su visuomene ir komunikacijos specialistus, siekiančius tobulinti profesinę kompetenciją ir stiprinti bendruomenę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius