Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos turistų vartais į Turkiją tampa Šiaulių oro uostas

Šiaulių oro uoste susitiko bendrovių, organizuojančių skrydžius bei keliones iš Šiaulių į Turkijos kurortus atstovai. Taip pat susirinko turizmo agentūrų atstovai. Jiems buvo aprodyta Šiaulių oro uosto infrastruktūra.
Šiaulių oro uostas
Šiaulių oro uostas / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Šiaulių oro uoste vyko poilsinių kelionių iš Šiaulių oro uosto į Antaliją projekto reziumė, kuriame dalyvavo atstovai iš Turkijos kultūros ir turizmo ministerijos, Šiaulių kelionių agentūrų, kelionių operatoriaus „Go Planet Travel“ bei Šiaulių oro uosto.

Pirmieji skrydžiai – rugsėjo 4 dieną. 

Taip pat atvyko ir Turkijos Dalamano oro uosto direktorius, kuris visus susirinkusius pavaišino bahlava – turkiškais saldumynais.

Direktorius pakvietė esančius salėje atskristi pas jį į svečius. Sulaukė atsakymo, kad kai kurie turi nemažai giminaičių, kurie taip pat norėtų pamatyti Turkiją. Direktorius nesutriko ir paklausė: „O kiek jūs turite žmonų?“

Vakare Šiaulių arenoje vyksiančiame Gyčio Paškevičiaus koncerte bus oficialiai pradedama prekiauti lėktuvų bilietais iš Šiaulių į Antaliją. Pirmieji skrydžiai numatomi jau rugsėjo 4 dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius