-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lindorff“ ir „Intrum Justitia“ susijungė visiškai

Antradienį kredito valdymo paslaugų teikėjai „Intrum Justitia“ ir „Lindorff“ baigė susijungimą, teigiama trečiadienį išplatintame pranešime. Nuo šiol visos antrinės „Lock TopCo AS“ (motininė „Lindorff Group“ bendrovė) įmonės yra valdomos „Intrum Justitia“ AB (listinguojama bendrovė).
„Lindorff“
„Lindorff“ / „Lindorff“ nuotr.
Temos: 2 Akcijos Kreditas

Kaip skelbtą birželio 9-ąją, sujungtos įmonės generaliniu direktoriumi (CEO) ir prezidentu tapo Mikaelis Ericsonas.

Birželio 12 dieną Europos Komisija patvirtino „Intrum Justitia“ ir „Lindorff“ susijungimą. Komisija iškėlė sąlygą, kad būtų parduoti „Lindorff“ verslai Danijoje, Estijoje, Suomijoje ir Švedijoje, taip pat „Intrum Justitia“ verslas Norvegijoje, kaip buvo pranešta šių metų gegužės 18 dieną.

Bendra „Intrum Justitia“ ir „Lindorff“ įmonė atstovybes turi 23-ose Europos rinkose ir apie 8 tūkst. darbuotojų komandą.

Užbaigiant sandorį iki šiol buvusios sudėties „Intrum Justitia“ Direktorių taryba, veikdama pagal 2016 m. gruodžio 14 dienos neeilinio visuotinio susirinkimo įgaliojimą, nusprendė išleisti 59.193.594 naujas akcijas, kurių pasirašymo vertė siekia 296,70 SEK už akciją, „Lindorff“ savininkams, kurie nuo šiol valdys 45% „Intrum Justitia“ akcijų, kaip buvo skelbta 2016 m. gruodį.

Naujai akcijų emisijai „Intrum Justitia“ išleido prospektą, kurį finansų priežiūros institucija „Finansinspektionen“ turėtų patvirtinti šių metų birželio 28 dieną. Prospektas bus paskelbtas „Intrum Justitia“ interneto svetainėje.

„Lindorff“ veiklos rezultatai bus įtraukti į „Intrum Justitia“ finansines ataskaitas nuo 2017 metų birželio 30 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius