Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LTG Cargo“ praėjusią savaitę atmetė 40 prašymų gabenti krovinius

Praėjusią savaitę „Lietuvos geležinkelių“ Grupės krovinių vežimo bendrovė „LTG Cargo“ atmetė 40 prašymų gabenti krovinius, rašoma „LTG Cargo“ pranešime spaudai.
Panerių geležinkelio stotyje sulaikytas galimai baltarusiškų trąšų krovinys
LTG Cargo / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 „LTG Cargo“

Gegužės 14-21 dienomis „LTG Cargo“ sulaukė 706 paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti.

Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 329 krovinių vežimo paraiškos. 40 paraiškų buvo atmesta, dar dėl 337 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 34 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Iš viso praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 177 vagonus: 45 vagonai su kukurūzais, 43 vagonai su cementu, 39 vagonai su nafta ir naftos produktais, 15 vagonų su statybinėmis medžiagomis, 8 kroviniai konteineriuose, 6 vagonai su druska, 5 vagonai su išspaudomis, 16 vagonai su kitais kroviniais.

Nuo kovo 1 d. bendrovė „LTG Cargo" yra sulaukusi 7673 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams bei kitus aspektus, nuo kovo mėn. pradžios patvirtintos 6021 krovinių vežimo paraiškos. 1282 paraiškos buvo atmestos. Beveik pusė šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (544 vienetų) buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Primename, kad LTG Grupės bendrovės, užtikrindamos sankcijų kontrolę, vadovaujasi keliais esminiais principais. Tarp jų – prioritetas vertybėms, Lietuvos užsienio ir saugumo politikos interesai yra svarbesni už verslo interesus.

„LTG Cargo“ reaguoja į visus galimus bandymus apeiti galiojančias tarptautines sankcijas. Bendrovė laikosi ir toliau laikysis principingos pozicijos – tęsia nuoseklų darbą su kitomis už sankcijų kontrolę atsakingomis institucijomis, kad būtų užkirstas kelias bet kokiems bandymams apeiti ribojimus.

Bendrovė visiems kroviniams atlieka ypatingai detalias patikras, išplėtė iš klientų renkamos informacijos kiekį  ir sugriežtino paraiškų teikimo taisykles, stiprina analitinius pajėgumus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius