-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LTG Infra“ bus atsakinga už visų LTG grupės terminalų valdymą ir plėtrą

„Lietuvos geležinkelių“ (LTG) infrastruktūros tinklą valdanti įmonė „LTG Infra“ nuo birželio 1 dienos bus atsakinga už visų grupės terminalų valdymą ir plėtrą, pranešė bendrovė.
Statybų pradžios renginys
„LTG Infra“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Siekiant didesnio veiklos efektyvumo ir greičiau įgyvendinti verslo plėtrą, terminalų veikla sutelkiama vienoje įmonėje“, – pranešime teigė „LTG Infra“ generalinis direktorius Karolis Sankovskis.

Naujam terminalų valdymo ir plėtros padaliniui vadovaus Ramūnas Dokšas, iki šiol buvęs atsakingas už LTG grupės terminalų valdymą.

Anot K.Sankovskio, vienas svarbiausių plėtros projektų Lietuvoje – įrengti infrastruktūrą Palemone, pritaikytą tiek karinės technikos, tiek prekinių traukinių krovai. Projektą planuojama baigti iki 2027 metų, jam bus skirta 26,5 mln. eurų, iš jų pusė – 13,3 mln. eurų – iš Europos infrastruktūros tinklų priemonės.

Pasak K.Sankovskio, „LTG Infra“ šiemet planuoja padvigubinti intermodaliniuose terminaluose perkrautų krovinių kiekį. Pernai juose perkrauta apie 27 tūkst. TEU krovinių, o krovos terminaluose ir aikštelėse – 47 tūkst. vagonų.

„LTG Infrai“ priklauso Vilniaus ir Kauno intermodaliniai terminalai, o visai LTG grupei – 244 krovos terminalai ir aikštelės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius