-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lufthansa“ ir „General Electric“ investuoja į gamyklą Lenkijoje

Vokietijos oro vežėja „Lufthansa“ ir JAV pramonės milžinė „General Electric“ kartu investuos apie 250 mln. Eur į pažangios gamyklos, kuri aptarnaus orlaivių variklius ir pradės veikti 2018 metais, statybą Lenkijoje.
„General Electric“ logotipas
„General Electric“ logotipas / „Scanpix“/AP nuotr.

Lenkijos premjero pavaduotojas Mateuszas Morawieckis pirmadienį pareiškė, kad tai yra „puikus“ projektas ir vyriausybės strategijos stengtis kurti šiuolaikinių technologijų įmones ir jas plėtoti rezultatas. Anot jo, šis projektas yra labai svarbus Lenkijos ekonomikai.

Tuo tarpu „Lufthansa“ ir „General Electric“ vadovai pareiškė, kad Lenkijoje rado itin kvalifikuotus darbuotojus, palankią ekonominę aplinką ir patogią geografinę vietovę.

Gamykloje, kuri bus pastatyta specialiojoje ekonominėje zonoje pietvakarinėje šalies dalyje, bus testuojami ir remontuojami pažangūs „Lufthansa“ ir kitų oro vežėjų eksploatuojamų orlaivių „Boeing 747-8“ varikliai. Joje bus sukurti šimtai darbo vietų ir apmokyti nauji darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius