-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„M Capital“ atskiria savo veiklas ir pristato finansinių konsultacijų įmonę „Finante“

„M Capital“, iki šiol veikusi kaip investicinio gyvybės draudimo (IGD) ir finansinio švietimo paslaugų teikėja, skelbia apie įmonės veiklų atskyrimą, siekdama klientus aptarnauti visapusiškai geriau, rašoma „M Capital“ pranešime spaudai.
Indrė Dobrovolskė
Indrė Dobrovolskė / Asmeninio archyvo nuotr.

Bendrovė įsteigė atskirą įmonę „Finante“, kuri teiks tik finansinio konsultavimo ir švietimo paslaugas, o „M Capital“ koncentruosis į kaupiamojo gyvybės draudimo, pensinių fondų ir kitas tarpininkavimo paslaugas bei skleis tik su tuo susijusią informaciją.

Siekiama daugiau skaidrumo

Lietuvos banko duomenimis, šalyje šiuo metu galioja virš 420 tūkst. gyvybės draudimo sutarčių. Nemaža dalis jų buvo pasirašytos dar tada, kai pasirinkimų investuoti Lietuvoje nebuvo daug. Visgi, šiuo metu pastebima, kad savarankiškas investavimas populiarėja vis labiau, auga įvairių sutelktinio finansavimo platformų prieinamumas, atsiranda vis naujų investicinių platformų, o tai sukūrė poreikį objektyvių finansinių konsultacijų paslaugoms.

„Šis žingsnis yra atsakas į kintančius klientų poreikius. Atskirdami savo veiklas, siekiame teikti labiau specializuotas ir tikslingesnes paslaugas kiekvienoje srityje. Tai neabejotinai pakels paslaugų kokybę: į „M Capital“ klientai ir toliau galės kreiptis dėl gyvybės draudimo, o „Finante“ konsultantai bus labiau specializuoti ties asmeninių išlaidų valdymo sistemomis, skolinimusi ar investavimu.

Matome išaugusį poreikį edukacijai ir konsultacijoms, tačiau suvokiame, kad klientams iki šiol kartais būdavo neaišku, kada teikiama konsultacija, o kada vyksta pardavimas ir su tuo susijusi konsultacija“, – kalba Indrė Dobrovolskė, „M Capital“ ir „Finante“ vadovė.

Finansinis raštingumas – didžiulė problema Lietuvoje

Naujai įsteigta įmonė „Finante“ buvo sukurta remiantis „M Capital“ sukaupta beveik 15 metų patirtimi finansų konsultacijų srityje ir nuo šiol teiks visas paslaugas, susijusias su finansų konsultacijomis ir švietimu. Joje konsultavimo paslaugas, ilgalaikius finansinio švietimo kursus bei seminarus organizuos tik akredituoti ir patyrę finansų specialistai, kurių tikslas – objektyvios ir nepriklausomos konsultacijos.

Lietuvos banko duomenimis, per 8 metus lietuvių raštingumas pablogėjo beveik 10 proc., o finansinė sistema šiais laikais turi daug daugiau įrankių ir sprendimų. I.Dobrovolskė teigia esminių pokyčių rinkoje šiai problemai spręsti vis dar nematanti ir todėl toks įmonės žingsnis buvo natūralus: „Manome, kad šis pertvarkymas leis mums augti ir prisitaikyti šiose rinkose, užtikrinant, kad tiek „Finante“, tiek „M Capital“ būtų pasirengusios spręsti unikalius savo rinkų iššūkius. Dar daugiau koncentracijos, dar daugiau skaidrumo, dar daugiau vertės klientams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius