-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Mail Boxes Etc.“ atsidarė Lietuvoje: siuntą paims iš namų, supakuos nemokamai

„Mail Boxes Etc.“ (MBE)  ketvirtadienį atidarė pirmąjį tarptautinių siuntų paslaugų centrą Vilniuje, o penktadienį duris atvers Klaipėdoje. Kompanija artimiausiu metu Lietuvoje planuoja atidaryti 25 centrus. Lietuvoje MBE centrų skaičius bus didžiausias iš visų Baltijos šalių, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Mail Boxes Etc.“ biuro atidarymas
„Mail Boxes Etc.“ biuro atidarymas / „Mail Boxes Etc.“ nuotr.
Temos: 2 Siunta Kurjeris

MBE veikia 44 šalyse, turi per 2500 centrų visame pasaulyje. Dabar kompanijos centrinė būstinė įsikūrusi Italijoje, Milane.

„Esu labai laimingas, kad atidaromas pirmasis centras čia, jau ir Lietuvoje, nes tai Lietuvos verslui ir žmonėms užtikrins kokybiškas paslaugas, – teigė „Mail Boxes Etc.“ Pasaulinio verslo vystymo vadovas Paolo Vitale. – Matau, kokia Lietuvoje suburta ypatingai nuostabi ir stipri komanda, kuri palengvins siuntų logistikos paslaugas. Ar pastebėjote, jog prie mūsų logotipo yra ženklas #PeoplePossible? Jis reiškia, kad mes esame žmonės, kuriems viskas yra įmanoma“.

MBE nekonkuruoja su kurjerių kompanijomis: jos yra verslo partneriai. „Mail Boxes Etc.“ dirba kaip kurjerių brokeris: pagal kliento poreikius parenka labiausiai tinkančią siuntų kompaniją, kam aktualu išsiųsti kuo greičiau, o kam – kuo pigiau.

MBE nemokamai supakuos klientų siuntas ir išsiųs jas į bet kurį pasaulio kraštą.

„Dažnai verslo įmonėms kyla klausimai, kaip patogiau, greičiau ar pigiau išsiųsti siuntą verslo klientui ar partneriui? Kaip saugiai ją supakuoti? Tokių ir panašių rūpesčių padėsime atsikratyti tiek įmonėms, tiek privatiems asmenims“, – teigia kompanijos „Mail Boxes Etc.“ Vilniaus centro vadovas Andžejus Zajankovskis.

Kompanija žada bet kuriuo paros metu siuntą paimti tiesiai iš kliento biuro ar namų, nemokamai ją supakuoti ir pristatyti kaip įmanoma greičiausiai ten, kur klientui reikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius