Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mainlink“ ruošiasi „LoRaWAN“ tinklo plėtrai, bendradarbiaus su „Tektelic“

Daiktų interneto (IoT) technologija grįstų paslaugų tiekėjos „Mainlink“ diegiamo „LoRaWAN“ bevielio ryšio tinklo plėtrą paspartins Kanados kompanija „Tektelic“. Ji tieks bazines stotis ir kitą įrangą, reikalingą patikimam ir globaliam tinklo darbui, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Mainlink“
„Mainlink“ / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Tektelic“ įrangos techninės galimybės leis mums prisitaikyti prie augančios daiktų interneto rinkos ir kintančių klientų poreikių. Taip pat – atitikti griežtus kokybės ir saugumo reikalavimus, taikomus viešajam „LoRaWAN“ tinklui“, – teigia bendrovės „Mainlink“ generalinis direktorius Igor Poliščuk.

Anot jo, globalaus žaidėjo „Tektelic“ įranga užtikrins pasaulinį „Mainlink“ diegiamo tinklo pasiekiamumą. „Mainlink“, kuri rinkosi iš 50 skirtingų įrangos tiekėjų, pasirinkimą nulėmė ir panaši daiktų interneto vizija.

„Kaip ir „Tektelic“ siūlome tvarius, ekonomiškai prieinamus ir atvirais standartais grįstus daiktų interneto sprendimus. Kanadiečių sprendimai yra atviriausi šiame segmente, o tai sprendžia opią rinkos problemą – technologinę priklausomybę. Jos baidomasi lyg šmėklos, o tie, kurie jau suprato šios priklausomybės pasekmes, ieško būdų išsilaisvinti“, – sako I.Poliščuk.

Atvirais standartais paremti daiktų interneto sprendimai yra aktualūs stambioms įmonėms, tokioms kaip vandens tiekimo bendrovės, kurios rikiuojasi tarp potencialių „Mainlink“ klientų.

Pasirašiusi sutartį su „Tektelic“, „Mainlink“ žengė į paskutinį pasiruošimo „LoRaWAN“ tinklo komerciniam startui etapą. Baigusi šiuo metu vykstančias derybas su tinklo branduolio tiekėjais, kompanija pradės siūlyti „LoRaWAN“ tinklą klientų poreikiams.

„Technologijų, įrankių ir prietaisų, veikiančių daiktų internete, vystymas yra tarp strateginių ICOR grupės investavimo krypčių. Turime sukaupę didelę tarptautinę patirtį komercinės apskaitos ir namų ūkio srityse“, – sako Andrius Janukonis, ICOR valdybos pirmininkas.

ICOR įmonių grupei priklausanti „Mainlink“ savo veiklą plėtoja keliomis kryptimis. Įmonė diegia „LoRaWAN“ ir analogiškus bevielio ryšio tinklus. Bendrovė rūpinasi duomenų iš aptarnaujamų įrenginių surinkimu, apdorojimu ir pateikimu klientams.

Teikti šias paslaugas įmonę įgalins unikali daiktų interneto duomenų saugojimo ir analitikos platforma „Mainhive“. Atnaujinta „Mainhive“ platformos versija rinkai bus pristatyta antrajame 2021-ųjų ketvirtyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius