Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maisto banko“ pirkiniai už paaukotus pinigus: nuo automobilio iki grindų plovimo mašinos

Beveik per dvi savaites žmonės, pirkdami akcijos ženklu pažymėtas prekes „Iki“ parduotuvėse, „Maisto bankui“ paaukojo 52 tūkst eurų. Už šiuos pinigus organizacija pirks naują automobilį, krautuvą, grindų plovimo mašiną, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Iki“ akcija „Maisto bankui“
„Iki“ akcija „Maisto bankui“ / J.Lapienytės/15min nuotr.

„Kiekvienas gyventojų paramos euras virs tikrais daiktais. Konkrečiai už šią sumą jau visai netrukus įsigysime naują krovininį automobilį, elektrinį autokrautuvą, grindų plovimo mašiną, nemažą kiekį termo dėžių savo regioniniams padaliniams ir kitų labai reikalingų įrankių. Tai leis priimti daugiau paramos, greičiau nuvažiuoti ir surinkti aukojamus maisto produktus. Išvengsime būtinybės skolintis ar nuomotis transportą, kad neprapultų labdarai geradarių atiduodamas maistas“, – sako Deimantė Žebrauskaitė.

Jos teigimu, noras palaikyti akciją neapsiriboja Lietuvos gyventojais. Išgirdę apie akciją „Gera kaina – Geras darbas“, į „Maisto banką“ kreipėsi tautiečiai iš lietuvių bendruomenės Didžiojoje Britanijoje. Jie išreiškė norą taip pat savo lėšomis prisidėti prie bendro tikslo – šiuo metu ieškoma geriausio būdo, kaip tą padaryti.

Konkrečiai už šią sumą jau visai netrukus įsigysime naują krovininį automobilį, elektrinį autokrautuvą, grindų plovimo mašiną, nemažą kiekį termo dėžių savo regioniniams padaliniams ir kitų labai reikalingų įrankių, – sakė D.Žebrauskaitė.

„Kasdien IKI pirkėjai remia „Maisto banką“ kiekvienoje iš 230 parduotuvių visoje Lietuvoje, tačiau tai nereiškia, kad akcijos laikotarpiu tai vienintelis būdas skirti paramą. Prie mūsų iniciatyvos jungiasi įvairios organizacijos – tiek verslo, tiek valstybinės. Kiekvienas stengiasi pasiūlyti savo būdą gerinti „Maisto banko“ veiklos sąlygas“, – sako prekybos tinklo IKI viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė. Pasak jos, prekybos tinklas IKI stengiasi rodyti pavyzdį remdamas „Maisto banką“ tiek maistu, tiek finansiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius