Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 18 /09:19

Masinis atleidimas „Vilniaus vandenyse“: darbo neteks penktadalis įmonės darbuotojų

Sostinės įmonėje „Vilniaus vandenys“ darbuotojams išdalyti atleidimo lapeliai, darbo neteks 200 žmonių. Tai yra maždaug penktadalis įmonės darbuotojų.
Protestuotojai
Vilniaus vandenys / .

Kad „Vilniaus vandenys“ ketina atsisakyti penktadalio darbuotojų, „Lietuvos žinioms“ patvirtino šios Vilniaus savivaldybės įmonės nepriklausomos valdybos pirmininkas Darius Nedzinskas: „Taip, tiesa, darbuotojams išdalyti atleidimo lapeliai. Tai vienas pirmųjų įmonės pertvarkymo etapų, siekiant didesnio veiklos efektyvumo“.

D.Nedzinskas dienraščiui teigė, kad įmonei reikia didelių pertvarkų, taip pat ir organizacinėje struktūroje: „Tai nereiškia, kad vyks masinis atleidimas, bet tikrai yra vietų, kur „Vilniaus vandenyse“ galima tvarkytis efektyviau. Reikia peržiūrėti žmonių užimtumą, krūvį, svarstyti, kad galbūt logiškiau būtų turėti mažiau, bet geriau mokamų darbuotojų.

Tai viena didžiųjų užduočių naujajam vadovui – jam teks suformuoti visą administracijos komandą, o paskui įmonę reorganizuoti taip, kad tai atrodytų visai kitaip finansų ir rezultatų atžvilgiu“.

„Sodros“ duomenimis, dabar „Vilniaus vandenyse“ dirba 935 darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius