-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anykščiuose atidaryta nauja „Maxima“ parduotuvė

Iki didžiųjų metų švenčių likus vos 12 dienų, lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ šiandien atidarė naują dviejų X parduotuvę Anykščiuose, adresu Kalno g. 6. Tikimasi, jog moderni parduotuvė palengvins Anykščių gyventojų pasiruošimą šventėms bei taps mėgstama kasdienių apsipirkimų vieta. Naujojoje tinklo parduotuvėje pirkėjai pamėgtas prekes galės rasti šviesiose, patogiai išplanuotose erdvėse, kuriose paprasta orientuotis, rašoma „Maximos“ pranešime spaudai.
Parduotuvės atidarymas
Parduotuvės atidarymas / „Maximos“ nuotr.

Šviežiomis bandelėmis kvepiančioje parduotuvėje pirkėjų lauks platus kulinarijos pasirinkimas, šviežio ir šaldyto maisto įvairovė. O bent trumpam nusikelti ir savo virtuvėje pajusti egzotiškas šalis, tokias kaip Meksika, Indija ar kur tik siekia fantazija padės gausi „Pasaulio skonių“ linija – tai įvairūs padažai, prieskoniai, makaronai ar kiti etninių virtuvių produktai. Klientai parduotuvės asortimente galės rasti ir sveikesnių alternatyvų – pavyzdžiui, produktų be cukraus ar gliuteno ir augalinių produktų.

Čia taip pat lauks paruošto maisto pasirinkimas skubantiems bei laiką taupantiems pirkėjams. Kulinarijos ir konditerijos gaminiai Anykščių „Maximoje“ bus siūlomi supakuoti, tai padės išvengti eilių ir palengvins pirkėjų apsisprendimą – pirkėjai iš karto galės įvertinti gaminio svorį ir kainą, o tai ypač aktualu besiruošiant didžiosioms metų šventėms.

„Naujai duris atvėrusioje „Maximoje“ anykštėnai galės ne tik įsigyti šventiniam stalui reikalingų produktų ar jau paruoštų „Meistro kokybės“ gaminių bei kepinių, bet ir dovanų, kalėdinių aksesuarų, dekoracijų. Dabar geriausias metas iš anksto planuoti šventinį meniu bei sutaupyti perkant maistą – įsigyti miltų, aliejaus, žirnelių, morkų, bulvių, majonezo, mandarinų, žuvies, mėsos už itin mažą kainą“, – pasakoja Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Patogesnis apsipirkimas ir naujos darbo vietos

Pasak I.Trakimaitės-Šeškuvienės, tai bus trečioji „Maximos“ parduotuvė Lietuvoje, kurios klientai galės naudotis naujos kartos savitarnos kasomis. Šį rudenį naujas savitarnos sprendimas įdiegtas vienoje iš sostinės parduotuvių, praėjusią savaitę po rekonstrukcijos atidarytoje vienoje iš Panevėžio parduotuvių, o nuo šiandienos daug erdvesnės, patogesnės pirkėjui kasos lauks ir naujoje tinko parduotuvėje. Dėl sumažėjusių sveriamų produktų svorio neatitikimų reikės tik simbolinio parduotuvės darbuotojų įsitraukimo, pirkėjai dar daugiau veiksmų galės atlikti savarankiškai be trikdžių.

Šalia naujos parduotuvės „Maxima" įrengtos devynios elektromobilių įkrovimo stotelės, kuriose pirkėjai galės krauti net 18 elektromobilių vienu metu.

Kalno g. 6, Anykščiuose gruodžio 12 d. išpakavus naujutėlę XX „Maximos“ parduotuvę, Anykščių centre, Baranausko a. 4 esanti „Maxima“ gruodžio 11 d. duris užvėrė atsinaujinimui. Per 3 aukštus išsidėsčiusi „Maxima“ keis savo rūbą, visiškai atsinaujins ir įsikurs tik pirmame aukšte, tapdama „Maxima“ X. Po rekonstrukcijos, kitų metų pavasarį tiek anykštėnams, tiek miesto svečiams bus dar patogiau joje apsipirkti – gerai pažįstamam asortimente jie ras visas reikalingiausias, kasdieniam vartojimui bei buičiai reikalingas prekes – viskas bus po ranka. Naujos parduotuvės atidarymo ir vykdomos rekonstrukcijos dėka iš viso bus sukurta 20 naujų darbo vietų.

Naujoje „Maximoje“ – galimybė sutaupyti prieš šventes

Pirkėjus parduotuvėje aptarnaus ir iškilusius klausimus padės spręsti net 60 anykštėnų, iš kurių net 25 darbuotojai prekybos tinkle „Maxima“ dirba ilgiau nei 10 metų. Atidarymo dieną, gruodžio 12 d., parduotuvė pirkėjų laukė nuo 9 val., tuo tarpu įprastas parduotuvės darbo laikas bus nuo 7 val. iki 22 val.

Bendras parduotuvės plotas 3376 kv. m, iš kurio dviejų X „Maximai" skirta 1669 kv. m, kartu po vienu stogu pirkėjų patogumui veiks ir „Eurovaistinė“, picerija „Trolių pica“, zooprekių, kosmetikos, tabako gaminių ir gėlių parduotuvės.

Pirmieji „Maxima“ parduotuvės lankytojai atidarymo leidinyje nurodytas prekes galės įsigyti net iki 50 proc. pigiau. Visa informacija ir pasiūlymai yra skelbiami specialiame atidarymui skirtame leidinyje, kurį galima rasti parduotuvėje bei internete: www.maxima.lt/leidiniai/atidarymas-x649 . Be to, apsipirkę su AČIŪ kortele už 30 Eur ar daugiau, pirkėjai galės įsigyti šokoladinių saldainių rinkinį „Merci“ (250 g) beveik „už ačiū“ – tik už 1 ct.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius