-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maxima“ Estijoje atmeta įtarimus dėl kartelinio susitarimo

Lietuvos kapitalo mažmeninės prekybos tinklo „Maxima“ padalinys Estijoje atmeta šalies prokuratūros pateiktus įtarimus dėl kartelinio susitarimo. Dalyvavimu jame įtariamos šešios bendrovės ir 11 fizinių asmenų.
„Maxima“
„Maxima“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Bendrovė „Maxima Eesti“ pareiškė, jog įtariamame susitarime nedalyvavo ir yra pasirengusi bendradarbiauti su teisėsaugos institucijomis, kad būtų išsiaiškinta tiesa.

„Įtarimai pateikti, ir mes bendradarbiaujame su prokuratūra, pateikiame dokumentus, kurių reikalaujama. Kaltinimų nepripažįstame, mums pareikštus kaltinimus laikome nepagrįstais“, – sakė „Maxima Eesti“ spaudos tarnybos vadovas Erkis Erilaidas.

Dalyvavusios susitarime taip pat paneigė bendrovės „Talinna Kaubamaja“, „Prisma Peremarket“ bei „Liviko“.

Estijos prokuratūra antradienį pranešė pradėjusi tyrimą dėl galimo penkių mažmeninės prekybos tinklų ir alkoholio gamintojo kartelinio susitarimo 2009 metais dėl degtinės kainų.

Susitarimu įtariamos bendrovės „Maxima Eesti“, „Rimi Eesti Food“, „Prisma Peremarket“, „Selver“, „Helter-R“ bei alkoholinių gėrimų gamintojas „Liviko“. Dalyvavimu taip pat įtariami 11 fizinių asmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius