Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maximos“ finansų vadovu tapo Gabrielius Morkūnas

Prekybos tinklo „Maxima“ finansų vadovo pareigas pradeda eiti Gabrielius Morkūnas. Prieš laimėdamas skelbtą konkursą šiai pozicijai užimti, jis dirbo „Maximos“ planavimo, analizės ir iždo departamento direktoriumi, skelbia prekybos tinklas. 
Gabrielius Morkūnas
Gabrielius Morkūnas
Temos: 1 Finansininkas

„Džiaugiamės, kad „Maximos“ vadovų gretas papildo dar vienas talentingas vadovas, savo kompetenciją įrodęs ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Tikiu, kad jo gebėjimas dirbti nuolat besikeičiančioje aplinkoje padės įmonei sustiprinti pozicijas rinkoje ir pasiekti dar geresnių rezultatų“, – pranešime spaudai teigia Kristina Meidė, „Maximos“ generalinė direktorė.

Prie „Maximos“ komandos G.Morkūnas prisijungė šių metų sausio mėnesį, kuomet pradėjo eiti planavimo, analizės ir iždo departamento direktorius pareigas. Jis yra sukaupęs 7 metų darbo finansų sektoriuje patirtį. Prieš tai beveik tris metus G.Morkūnas ėjo finansų vadovo pareigas Katare veikiančioje įmonėje „Mannai Corporation QPSC“. Jis taip pat yra dirbęs finansų analitiku bendrovėje „Western Union“ bei audito projektų vykdytoju įmonėje „KPMG“. Mykolo Romerio universitete G.Morkūnas įgijo ekonomikos ir finansų bakalauro laipsnį, vėliau studijavo Association of Chartered Certified Accountants.

Iki šių metų liepos mėnesio „Maximos“ finansų vadovo pareigas ėjo Kęstutis Gailius, kuris šiuo metu tęsia karjerą „Maxima Grupės“ įmonėje „Emperia Holding S.A.“, valdančioje Lenkijos mažmeninės prekybos tinklą „Stokrotka“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius