Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažeikių „Jubana“ klientų ieškos už Atlanto ir Afrikoje

Apie 1,5 mln. eurų investavusi į naują automatizuotą starterių surinkimo liniją Mažeikių bendrovė „Jubana“ padidino gaminamos produkcijos asortimentą – starterių asortimentą išplėtė kelis kartus iki 300 rūšių, o tai drąsią plėtrą planuojantiems mažeikiškiams dar plačiau atvėrė duris kone į viso pasaulio rinkas, pirmadienį rašo „Verslo žinios“.
UAB „Jubana“ produkcija
UAB „Jubana“ produkcija / jubana.eu iliustr.
Temos: 1 Eksportas
Bendrovė savo atstovybių jau turi 10-yje Pietų Amerikos šalių, tačiau sustoti neketina. Balandžio pradžioje „Jubana“ dalyvaus San Paule, Brazilijoje, vyksiančioje automobilių pramonės parodoje, kur viliasi užmegzti kontaktų su potencialiais užsakovais. Artimiausiu metu „Jubana“ koją ketina įkelti ir į Afriką.

Prasidėjus karui Ukrainoje iš ten „Jubana“ nepasitraukė ir neprarado nė vieno kliento. Nors šiuo metu pardavimai šioje šalyje gerokai sumenko, ateityje verslininkas regi geras perspektyvas.„Ukrainoje nebeliko konkurentų iš Rusijos regiono, išsigandę atsitraukė ir daug Europos kompanijų. Ukrainiečiai labai vertina, kad mes likome. Neabejoju, kad po kelerių metų pardavimai ten stipriai augs“, – įsitikinęs „Jubana“ generalinis direktorius Julius Banys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius