Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„McDonald's“ pranešė iš dalies atnaujinantis restoranų darbą Kyjive

JAV greitojo maisto tinklas „McDonald's“ antradienį pirmą kartą po Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios vėl atidarė savo restoranus Kyjive, patvirtindamas, kad gyvenimas sostinėje grįžta į įprastas vėžes, karui trunkant jau beveik septynis mėnesius.
Antrą dešimtį Lietuvoje veikiantis "McDonald's" džiaugiasi kasmet augančiu pelnu ir žada naujų restoranų atidarymus
„McDonald's“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kiek anksčiau išplatintame pranešime tinklas nurodė, kad po derybų su Ukrainos pareigūnais, saugumo specialistais ir tiekėjais, „iš pradžių maistas bus tik pristatomas“.

Naujienų agentūros AFP žurnalistai antradienį pastebėjo maisto pristatymo įmonės darbuotojų eilę prie vieno iš restoranų, laukiančių, kada galės atsiimti paruoštus užsakymus.

„Spalio mėnesį šie trys restoranai bus visiškai atidaryti kartu su „McDrive“ ir greitojo aptarnavimo langeliais“, – sakoma „McDonald's“ pranešime.

„Vykdant laipsniško atidarymo programą, Kyjive bus atidarytos dar septyni restoranai, o vėliau – papildomi restoranai sostinėje ir kituose šalies vakarų miestuose“, – priduriama pranešime.

„McDonald's“ veiklą Ukrainoje sustabdė vasario 24 dieną, kai Rusija pradėjo puolimą.

Labai lauktas atnaujinimas daugelio ukrainiečių buvo laikomas simboliniu palaikymo ženklu, tinklui nutraukus veiklą Rusijoje.

Kiek anksčiau šiais metais „McDonald's“ pardavė savo verslą Rusijoje verslininkui Aleksandrui Govorui, paskelbdamas apie visišką pasitraukimą iš šalies.

Pasak bendrovės, toliau dirbti Rusijoje „nebegalima ir tai neatitinka „McDonald's“ vertybių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius