Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„MG Valda“ pernai uždirbo 6 mln. Eur

Nekilnojamojo turto vystymo ir plėtros bendrovių grupės „MG Valda“ apyvarta 2015-aisiais metais siekė 27,5 mln. Eur, grupė uždirbo 6 mln. Eur grynojo pelno, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Park Town“ projektas
„Park Town“ projektas / „MG Valda“ vizualizacija

Pagrindines pajamas bendrovei, kaip ir ankstesniais metais, generavo naujų butų pardavimai ir komercinio turto nuomos veikla. Atitinkamai 17,5 mln. Eur ir 7,5 mln. Eur.

Bendrovė per praėjusius metus pardavuė 240 butų – gyventojai galėjo rinktis iš daugiau nei 600 butų trijuose skirtinguose projektuose: „Užupio krantinėse“, „Pušų terasose“ ir „LightHouse II“. Į gyvenamuosius projektus bendrovė per praėjusius metus investavo 30 mln. Eur.

Praėjusiais metais pradėtas statyti aukščiausios klasės verslo centras „Park Town“ bendrovės portfelį jau 2017-ais papildys 20 000 kv. m nuomojamų komercinių patalpų Vilniuje. 2015-aisiais metais „MG Valdos“ įmonių grupės nuomojamo turto portfelį sudarė daugiau nei 50 000 kv. m komercinių patalpų.

Bendrovė taip pat aktyviai dalyvavo viešosios ir privačiosios partnerystės projektų konkursuose. Metų pabaigoje pasirašė pirmąją tokio tipo sutartį su Policijos departamentu prie VRM. Pagal šią sutartį per trejus metus bus suprojektuoti ir pastatyti Vilniaus 1-asis policijos komisariatas P. Vileišio gatvėje ir areštinė Birželio 23-iosios gatvėje, Vilniuje.

2015-aisias toliau buvo plėtojama „built to suit“ projektų veikla – užbaigtas moderniausios Baltijos šalyse „Vilniaus duonos“ kepyklos plėtros projektas. Tai yra vienas iš nedaugelio „built to suit“ projektų pavyzdžių Lietuvoje, kai užsakovo pageidavimu nekilnojamo turto plėtros kompanija išvysto ir pastato objektą, kuris vėliau ilgalaikės nuomos sutarties pagrindu perduodamas užsakovui jo pagrindinei veiklai vykdyti.

Reaguojant į rinkos poreikius, jau šiais metais bendrovė planuoja siūlyti verslui galimybes įsikurti specialiai konkrečiai bendrovei suprojektuotuose ir pastatytuose statiniuose naujame moderniame verslo parke Vilniaus mieste.

Praėjusiais metais bendrovė žengė į viešbučių valdymo veiklą. „MG Valdos“ krepšelyje šiuo metu yra vienas rekonstruotas viešbutis „Urbihop“ su 120 vietų restoranu daugiafunkciniame sporto, paslaugų ir sveikatingumo komplekse SEB arenoje. Antrasis viešbutis bus atidarytas jau šį rudenį Vilniaus senamiestyje, Pilies gatvėje.

Bendrovė jau kelintus metus iš eilės didelį dėmesį skiria įvairiems socialinės atsakomybės projektams. Į aplinkosaugines ir socialines iniciatyvas praėjusiais metais investuota daugiau nei 500 000 Eur. Šiais metais UAB „MG Valda“ tapo ne pelno organizacijos „Junior Achievement“ rėmėju ir pilietinio projekto „Aš už Lietuvą“ mecenatu.

Šiems metams įmonių grupė „MG Valda“ suplanavusi apie 50 mln. Eur investicijų. Antroje metų pusėje visuomenei planuojama pristatyti dar kelis naujus NT projektus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius