-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mikrovisata“ didina šviesolaidinio interneto spartą

Vasarį „Mikrovisata“ pirmoji Lietuvoje savo klientams pasiūliusi sparčiausią 200 Mb/s (megabitų per sekundę) interneto ryšį, kovą vartotojams siūlo šešis naujus ir gerokai spartesnius interneto planus. Bendrovės atstovų teigimu, tarptautinė duomenų priėmimo ir siuntimo sparta didėja net iki dešimties kartų, vietinė – iki 6 kartų.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Nuolat stebime savo klientų vartojimo pokyčius. Šiuo metu ypač suaktyvėjo susidomėjimas įvairiais socialiniais tinklais, kuriuose galima ne tik bendrauti, bet ir keistis nuotraukomis, video medžiaga - siųsti ir gauti pakankamai didelio formato rinkmenas. Atsižvelgdami į kintančius klientų poreikius – siūlome jiems ir ženkliai spartesnį interneto greitį“, – sakė „Mikrovisatos TV“ generalinis direktorius Raimondas Gaidys.

Operatyviai reaguoti į klientų poreikius leidžia prieš kelerius metus įrengtas didžiausias Kauno apskrityje optinis šviesolaidinis tinklas.

Minimaliai internetu besinaudojantys bendrovės klientai, kurie yra pasirinkę mažesnės spartos planus, galės rinktis: pereiti prie naujų paslaugos planų, ar pasilikti prie senojo. Pageidaujantiems didesnės spartos, bus sudarytos galimybės persijungti į naujuosius planus be papildomo mokesčio. Kaip ir anksčiau, bus taikomos nuolaidos klientams, kurie naudojasi ir bendrovės teikiamomis kabelinės televizijos „Mikrovisata TV“ paslaugomis.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius