-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijoniniam Pigu.lt klientui – netradicinė dovana

Neseniai didžiausia Baltijos šalyse interneto parduotuvė sulaukė milijoninio pirkėjo, kuriuo tapo Vilniuje gyvenanti studentė Gabrielė, šiuo metu tebestudijuojanti ir žinias pritaikanti dirbdama švedų kalbos mokytoja.
Pigu.lt
Pigu.lt

Jai ir jos draugui Vyteniui „Pigu.lt“ padovanojo išskirtinį penktadienio vakarą, kuris leido pasijusti tikrais milijonieriais. Jaunuoliai važinėjosi prabangiu limuzinu, mėgavosi gurmaniška vakariene „Stiklių“ restorane, klausėsi koncerto „Glory Bar“ bare.

Mergina, paklausta kaip jautėsi tapusi milijonine kliente ir praleidusi prabangų vakarą su savo mylimuoju, džiaugėsi: „Vakaras buvo išties įsimintinas ir visiškai netikėtas, pasijautėme lyg tikri milijonieriai, likome labai sužavėti ir dėkingi už tokią dovaną“.

Gabrielė, laisvalaikiu mėgstanti sportuoti ir turinti išskirtinį hobį – groti smuiku, svajoja ir apie nuosavą verslą – kalbų centrą: „Iš ties turiu nemažai svajonių ir užsibrėžtų tikslų, tačiau pati didžiausia svajonė – turėti savo įkurtą verslą ir atidaryti tokį kalbų centrą, kokiame norėčiau mokytis ir pati“.

Vakaras buvo išties įsimintinas ir visiškai netikėtas, pasijautėme lyg tikri milijonieriai, likome labai sužavėti ir dėkingi už tokią dovaną, – sakė Gabrielė.

Pirmasis merginos apsipirkimas internetu buvo maždaug prieš metus, kai Gabrielė įsigijo bilietus į jos mėgstamos grupės koncertą. Nuo tada ji reguliariai, kas du mėnesius, apsilanko įvairiuose koncertuose bei renginiuose, į kuriuos bilietus perka internetu.

Visai neseniai ji pirmą kartą apsipirko ir Pigu.lt internetinėje parduotuvėje. Pasirodo, kad būtent šis apsipirkimas, kai ji įsigijo spausdintuvą ir kompiuterio pelę, jai buvo išskirtinis  – ji tapo milijonine internetinės parduotuvės kliente.

Baltijos šalių el. prekybos lyderė „Pigu.lt“ šiemet vidutiniškai per mėnesį aptarnavo 40 tūkst. klientų užsakymų – tai yra 60 proc. daugiau nei pernai. „Pigu.lt“ pardavimai per 9 šių metų mėnesius augo 40 proc., lyginant su tuo pat metu pernai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius