Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mineraliniai vandenys“ nubausti 2 tūkst. eurų bauda už neleistiną rūkalų reklamą

Koncerno „MG Baltic“ valdoma prekybos alkoholiu bei tabako gaminiais bendrovė „Mineraliniai vandenys“ teisme neišvengė 2 tūkst. eurų baudos už neleistiną rūkalų reklamą.
Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas
Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Vilniaus apygardos administracinis teismas trečiadienį atmetė „Mineraliniai vandenų“ skundą, BNS pranešė teismo atstovė Sigita Jacinevičienė-Baltaduonė.

Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas šių metų gegužę „Mineraliniams vandenims“ baudą skyrė už tai, kad įmonė pardavinėjo cigaretes „Pall Mall Longs Blue“ su reklaminiais lapeliais cigarečių pakelio viduje.

„Departamentas, skirdamas baudą, atsižvelgė į įstatyme nurodytas aplinkybes – išplatintą cigarečių su informaciniais lapeliais kiekį bei į tai, kad bendrovė už panašius pažeidimus baudžiama nebe pirmą kartą. Teismas daro išvadą, kad departamentas pagrįstai įvertino nustatytus pažeidimus bei už juos paskyrė baudą, artimą įstatymo sankcijose numatytų baudų vidurkiui“, – nurodė S. Jacinevičienė-Baltaduonė.

Vilniaus apygardos administracinio teismo sprendimas per vieną mėnesį gali būti skundžiamas Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius