-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moki veži“ apyvarta pernai augo 12,5 proc. iki 102,3 mln. eurų

Statybos, remonto, apdailos ir sodo prekių parduotuvių tinklą „Moki veži“ valdančios prekybos bendrovės „Makveža“ apyvarta pernai siekė 102,3 mln. eurų ir buvo 12,5 proc. didesnė nei 2020 metais.
„Moki veži“
„Moki veži“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasak „Makvežos“ vadovo Gintauto Butkevičiaus, 2021-aisiais bendrovė pasiekė geresnius rezultatus nei užpernai, o tai rodo apie grįžimą prie priešpandeminių rodiklių.

„Jei 2020 metais stebėjome apie 3 proc. siekusį apyvartos augimą, lyginant su 2019 metais, praėjusiais metais jau žengėme tvirtesnius žingsnius. Tai daryti padėjo efektyvus vidinių procesų automatizavimas ir optimizavimas, užtikrinęs sklandžią mažmeninę, didmeninę ir e.prekybą“, – pranešime sakė G.Butkevičius.

Anot jo, per pirmąjį ir antrąjį karantinus „Makveža“ neteko daugiau kaip 70 proc. pajamų, todėl per 2020 ir 2021 metus bendrovei buvo atidėta mokesčių už 3,83 mln. eurų. Nors galutinis jų grąžinimo terminas buvo numatytas 2023 metų birželį, atsižvelgus į sėkmingus finansinius metus, bendrovė šią savaitę grąžino visą sumą.

Kitąmet „Makveža“ tikisi, jog apyvarta augs apie 15 proc. iki 117 mln. eurų, planuojama atidaryti naujas parduotuves, rekonstruoti esamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius