Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokslo metų pradžios proga „Lidl“ alkoholio nepardavinės dvi dienas

Nors rugsėjo 1-oji ir mokslo metų pradžios šventė šiemet turėtų būti minima sekmadienį, šalies mokyklos šią datą turi galimybę perkelti į pirmadienį, rugsėjo 2-ąją. Dėl šios priežasties prekybos tinklas „Lidl“ antrus metus iš eilės priėmė sprendimą alkoholiu neprekiauti ne tik rugsėjo 1-ąją, bet ir rugsėjo 2-ąją dieną, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Alkoholio skyrius
Alkoholio skyrius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pernai, kai mokslo metų pradžios šventė buvo perkelta iš rugsėjo 1-osios (šeštadienio) į rugsėjo 3-iąją (pirmadienį), „Lidl“ neprekiavo alkoholiu abi dienas. Kadangi šiais metais daugelis Lietuvos mokyklų mokslo metų pradžios šventę perkels iš rugsėjo 1-osios (sekmadienio) į rugsėjo 2-ąją (pirmadienį), „Lidl“ sprendimą neprekiauti alkoholiu abi dienas nusprendė pakartoti.

„Šiemet ir vėl daugelis mokyklų perkels mokslo ir žinių šventę į rugsėjo 2-iąją, pirmadienį. Į tai atsižvelgėme jau ir praėjusiais metais bei nusprendėme alkoholiu neprekiauti abi dienas. Šiais metais ir toliau laikomės tokios pozicijos“, – teigė „Lidl Lietuva“ direktorius Radostin Roussev-Peine.

Įstatyme numatytas prekybos alkoholiu ribojimas automatiškai į rugsėjo 2-ąją dieną perkeliamas nėra, tačiau prekybininkams yra palikta teisė pasirinkti, ar jie planuoja apriboti prekybą alkoholiu ir perkeltos šventės metu. „Lidl“, atsižvelgdama į viešai išsakytas rekomendacijas ir lūkesčius, perkeltos šventės metu neprekiauti nusprendė antrus metus paeiliui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius