-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Molupis ir ko“ atsisako kaimo parduotuvių

Viena po kitos uždaromos UAB „Molupis ir Ko“ parduotuvės. Ir ne tik Tauragės rajone. Bendrovė jų turėjo dvi dešimtis. Nebedirba „Molupio“ parduotuvė Jovarų mikrorajone, Lauksargių kaime, Šilutės rajone – Vainute ir Žemaičių Naumiestyje. Dar prieš uždarymą apytuštes lentynas pastebėję pirkėjai paskleidė gandą, kad „Molupis“, matyt, bankrutuoja. Bendrovės vykdantysis direktorius Arūnas Cibitis tvirtina, kad bankrotas negresia – tiesiog įmonė daugiau dėmesio skirs produkcijos gamybai. 
Euras
Euras / 123rf.com
Temos: 2 Tauragė Prekyba

Bendrovės „Molupis ir Ko“ vienas iš vadovų A.Cibitis „Tauragės kurjeriui“ patvirtino, kad parduotuves įsigijo „Aibės“ aljanso narės, tačiau konkrečiai jų pavadinimų neatskleidė. Esą viešinti naujus parduotuvių savininkus per anksti.

"Vytauto gatvėje įsikūrusi renovuota „Molupio“ firminė parduotuvė lieka ir tikrai išliks ir ateityje. Priėmėme sprendimą atsisakyti daugumos parduotuvių ir visą dėmesį skirti kepyklai. Gamyba nekrinta, bet su dviem šaukštais valgyt nenorime. Reikia žiūrėti į ateitį. Gamyboje turime didelių planų. Plėsime sveikuolių produkcijos asortimentą. Dirbame ir su įvaizdžio specialistais. Taigi „Molupis“ tik kyla į viršų", – žurnalistei sakė A.Cibitis.

Pasak jo, parduotuvėse, kurias nupirko kiti savininkai, ir toliau bus prekiaujama „Molupio“ produkcija. Asortimentas ir pardavimai nesumažės. Ir toliau bus kepami proginiai gaminiai. Esą pasikeis tik parduotuvių pavadinimai.

„Molupis ir ko“ vykdantysis direktorius tvirtino, kad nėra nuskriaustas nė vienas buvęs parduotuvės darbuotojas: jei tik patys nori dirbti, darbą išsaugojo – tapo kitų įmonių darbuotojais.

A.Cibitis sakė, kad mintis atsisakyti parduotuvių brandinta ilgai, kad uždarius pardavimo taškus įmonė nepraloštų ir kad žmonės išsaugotų darbo vietas.

Kokios įmonės įsigijo „Molupiui“ priklausiusias parduotuves, anot A.Cibičio, pamatysime netrukus, kai iškabos bus pakeistos naujomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius