-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Narbutas“ plečiasi Ukmergėje – sukurs per 100 darbo vietų

​​​​​​​Biuro baldų gamybos ir prekybos įmonių grupės „Narbutas” 2017-ųjų pajamos siekė 51 mln. EUR ir buvo 41 proc. didesnės nei prieš metus, skelbia bendrovė. Augant pardavimams, kompanija šiemet pradėjo 7 mln. EUR vertės gamyklos Ukmergėje plėtrą.
Baldų įmonės „Narbutas“ gamykla Ukmergėje
Baldų įmonės „Narbutas“ gamykla Ukmergėje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Sėkmingus rezultatus lėmė nauji ir paklausūs produktai, konkurencinga kaina ir aktyvi pardavimų plėtra. Šiuo metu biuro baldus eksportuojame į 51 šalį ir turime daugiau kaip 440 prekybos partnerių. Sparčiausią pardavimų augimą fiksavome didžiausioje mūsų eksporto rinkoje – Jungtinėje Karalystėje, taip pat Prancūzijoje, Vokietijoje ir JAV, kur žengėme pirmuosius ir sėkmingus žingsnius. Aktyviai stiprinome savo pozicijas ir Italijoje, Šveicarijoje, Austrijoje, džiugina rezultatai ir Artimuosiuose Rytuose“, – komentuoja Gabrielė Vaitonytė, „Narbuto“ marketingo vadovė Lietuvoje.

Plečiantis pardavimų apimtims, 2018-uosius „Narbuto“ grupė pradeda su 7 mln. EUR apimties investiciniu projektu. Kompanija pradeda savo 29.000 kv. m gamyklos Ukmergėje modernizavimo ir plėtros projektą: investuojama į 7.500 kv. m ploto priestatą ir gamybinę įrangą.

„Skaičiuojame, kad gamyklos plėtra sukurs 108 naujas darbo vietas“, – sako G.Vaitonytė. Per 2017-uosius „Narbuto“ grupė sukūrė 111 naujų darbo vietų, daugiausia – esamoje gamybos bazėje.

Įmonių grupę „Narbutas“ sudaro UAB Narbutas furniture company, UAB Narbutas, SASU Narbutas France, Narbutas Nordic, Narbutas Gmbh ir Narbutas LTD.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius