Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naršyklinis žaidimas „Fragoria“ – jau Lietuvoje

Sunku būtų rasti interneto vartotoją, nė karto nebandžiusį vienokio ar kitokio naršyklinio žaidimo.
Žaidimo akimirka
Žaidimo akimirka / Stop kadras

Internautai naršyklinius žaidimus pamėgo ne tik dėl įspūdingos grafikos, scenarijų įvairovės, bet ir dėl bendravimo galimybių su kitais žaidėjais bei naujų pažinčių. Ne veltui net vienuolika šio tipo žaidimų Lietuvos rinkai siūlo bendravimo ir pramogų portalas „Draugas.lt“.

Pasaulinėje naršyklinių žaidimų rinkoje gerai žinomos kompanijos „Datcroft” 2008 metais sukurtą žaidimą „Fragoria“ portalas „Draugas.lt“ pristato ir Lietuvos žaidėjams. Šiuo metu tai yra vienas populiariausių naršyklinių žaidimų Rusijoje, besiskinantis kelią ir Vokietijoje, Kinijoje, Japonijoje.

Šį žaidimą gali nemokamai žaisti kiekvienas, turintis interneto prieigą bei kompiuteryje instaliuotą Adobe Flash Player programą. „Fragoria“ žaidimas priskiriamas MMORPG (Mass Multiplayer Online Role Playing Game) arba kitaip – internetinių vaidmenų žaidimų kategorijai.

Fragorijos šalies personažai gyvena fantastiniame pasaulyje, sukurtame remiantis senovės slavų mitologija. Čia apjungiami tokių žaidimų kaip „World of Warcraft“ ir „Lineage“ elementai, naudojant originalius siužeto vingius, bei praplečiant žaidėjų galimybes. Tai kol kas vienintelis tokio tipo žaidimas lietuvių kalba.

Fragorijos pasaulyje žaidėjas gali ugdyti savo veikėją pasirinkta linkme ir tapti kokiu tik nori kariu – nuo burtus įvaldžiusio mago iki šarvais apsiginklavusio riterio. Papildomai galima rinktis iš gausybės amatų, kurie padės kaupti gėrybes, gaminti daiktus sau ar net užsiauginti patį gyvūną – nuo vilko iki pandos ar net drakono!

Žaidėjo varžovais gali būti mistiniai personažai iš žaidimo pasaulio arba realūs prisijungę žaidėjai. Žaidime apstu įvairiausių užduočių – nuo pačių lengviausių pradedantiesiems, iki tokių, kurios reikalauja patirties ir išmonės ar net kitų žaidėjų pagalbos.

Žaidimo metu įvykdęs tam tikrus pasiekimus žaidėjas gauna unikalius prizus, kurių kitaip įsigyti neįmanoma. Žaidžiant šį žaidimą galima realiu laiku bendrauti su kitais žaidėjais naudojantis pokalbių funkcija ir susirašinėti vidinio pašto pagalba. Žaidėjai gali burtis į gildijas bei išmėginti komandinio žaidimo privalumus. Čia taip pat rengiami įvairūs konkursai bei turnyrai. www.fragoria.lt – tai puiki galimybė išbandyti šį populiarų žaidimą, garantuojantį gerą nuotaiką ir smagų laisvalaikį.

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius