Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas kelionių organizatorius žada pigias keliones į Turkiją ir Graikiją

Kelionių agentūra „Freshtravel“ pradeda organizuoti keliones pati. Bendrovės įkurtas kelionių organizatorius „Plius travel“ šią vasarą siūlys pailsėti Turkijoje ir Graikijoje. Bendrovė turi ambicijų užimti 5 proc. rinkos, siūlydama pigias keliones.
Antalija
Antalija / B. Tilmantaitės nuotr.

Kelionės į Graikijos ir Turkijos kurortus bus parduodamos internetu. Bendrovė iki šių metų pabaigos žada pristatyti dar vieną kelionių kryptį ir taip užimti apie 5 proc.  išvykstamojo turizmo poilsinių kelionių rinkos. 

„Freshtravel“ vadovas sakė, kad bendrovė sieks išsiskirti kainų aiškumu – jokių paslėptų žvaigždučių kelionės kainoje nebus.

Bendrovė žada pigias keliones į Turkiją, Graikiją ir Ispaniją.

„Imtis kelionių organizavimo mus paskatino dabartinė situacija poilsinių kelionių rinkoje. Šiuo metu joje konkuruojama beveik vien tik kaina, kuri svarbi keliauti norintiems, bet didelių biudžetų tam skirti negalintiems gyventojams. Jie aktyviai dairosi žemų kainų pasiūlymų, bet dažnai jais nusivilia – prie skelbiamos žemos kelionės kainos tenka pridėti nemažas papildomas išlaidas už aptarnavimą, transportą, bagažą ir t.t. Atitinkamai galutinė atostogų kaina išauga ir sutaupyti nepavyksta“, – sakė „Freshtravel“ vadovas Gediminas Kerys.

Pirmieji „Plius Travel“ kelionių skrydžiai į Turkiją, Antaliją, bei Graikiją, Chaniją, vyks atitinkamai balandžio 20 d. ir gegužės 4 d. Skrydžiai į šiuos kurortus abiem kryptimis bus vykdomi kartą per savaitę, sekmadieniais. Žiemos sezono „Plius Travel“ kelionių geografiją išplės skrydžiai į Ispaniją.

Planuojama, kad iki metų pabaigos „Plius Travel“ paslaugomis pasinaudos ir į poilsines keliones išvyks apie 12 tūkst. turistų, o organizatoriaus pardavimai sieks 20 mln. litų.

Žemų kainų kelionių organizatorių „Plius Travel“ valdančioje „Freshtravel“ šiuo metu dirba 8 žmonės – jų skaičius artimiausiu metu augs iki 10. Taip pat bendrovės darbuotojų skaičių papildys kelionių vadovai, kurie pasitiks, lydės ir rūpinsis klientų poilsiu užsienio kurortuose. Šiais metais į šias pareigas bus priimti 6 žmonės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius