-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame „Workland“ centre – JAV korporacijos „Grand Circle“ įmonė „Oat Travel“

Pilnai aptarnaujamų biurų bei bendradarbystės erdvių centrams siūlant lanksčius sprendimus, juos, vietoje tradicinių biurų, renkasi įvairiausių sričių įmonės. Siūlomos komfortiškos darbo erdvės ir lanksčios nuomos paslaugų sutarčių sąlygos tinkamos tiek startuoliams, tiek gerai įsitvirtinusioms, tarptautinėms įmonėms.
Laura Panovienė
Laura Panovienė / Asm. arch.

Įkvepianti erdvė ir bendruomenė – efektyvesniam darbui

JAV korporacijos, įkurtos 1958 m., įmonė „Oat Travel“ siūlo unikalias keliones Europos, Baltijos regionuose Amerikos rinkai. Pasak kompanijos regioninio ofiso vadovės Lietuvoje Mildos Šileikaitės, šiuo metu didžiausias uždavinys – po pandemijos ir prasidėjusio karo vėl pritraukti keliautojus į regioną, o siekiant efektyviau spręsti iššūkius, buvo pasirinktas hibridinis darbo modelis, komandai darbuojantis ir nuotoliniu būdu, ir naujausiame „Workland“ centre, įsikūrusiame Lvivo gatvėje.

Ieškojome bendro darbo erdvės ir dėl socialinio aspekto bei bendruomeniškumo jausmo.

„Kadangi esame nedidelė komanda, ieškojome bendro darbo erdvės (vien) ir dėl socialinio aspekto bei bendruomeniškumo jausmo – gyvos ir draugiškos aplinkos, kur galima ateiti ir pakeisti aplinką, taip pat turėti erdvę komandos susitikimams.

Milda Šileikaitė
Milda Šileikaitė

Susitikus gyvai daug patogiau ir dalytis idėjomis, spręsti problemas ir, žinoma, švęsti sėkmes. Taip pat malonu būti po vienu stogu su skirtingų sferų profesionalais, o mūsų komandai ilgą laiką dirbus užsienyje ir įgavus skirtingų patirčių, norėjome, kad jas į vieną sujungtų ne tokia įprasta, o įkvepianti erdvė,“ – dalijasi „Oat Travel“ regioninio ofiso vadovė Milda Šileikaitė.

„Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių vadovės Lietuvoje Lauros Panovienės teigimu, kiekvienas „Workland“ centras – vis kitoks, turintis savo išskirtinumą ir žavesį. Kuriamos tokios erdvės, kurios būtų ir komfortiškos, funkcionalios, ir pasižymėtų unikaliu bei įkvepiančiu interjeru.

„Naujausias, jau šeštasis Lietuvoje „Workland“ centras įsikūręs verslo rajono širdyje, „3 Burės“ biurų komplekse pasižymi funkcionaliomis erdvėmis, moderniu interjeru. Komfortiškos telefoninių pokalbių būdelės privatiems skambučiams, „lounge“ erdvės poilsiui ar neformaliems susitikimams. Be to, „Workland Burės“ centre – gausybė natūralios dienos šviesos, kuri taip pat prisideda prie darbuotojų produktyvumo,“ – sako Laura Panovienė.

Verslo vystymui – bendruomenės palaikymas

Siekdami kurti nepamirštamas patirtis keliautojams, „Oat Travel“ sutelkia dėmesį į amerikiečių įtraukimą į autentišką vietinę kultūrą, parodant visas, net ir neigiamas, jos puses nebijant kontroversijų, tad mūsų kelionės labai skiriasi nuo to, ką žmonės gali tikėtis įsigyti pas įprastą kelionių organizatorių, sako M. Šileikaitė.

„Puikių rezultatų neįsivaizduojame be savo ilgalaikių partnerių regione – mūsų išskirtinių kelionių vadovų, kurie yra mūsų kompanijos veidas, gidų, lektorių ir beabejo viešbučių, transporto įmonių, lankytinų objektų atstovybių, restoranų.

Nors dalį darbo atliekame ir nuotoliniu būdu, tačiau labai vertiname laiką biure su komanda.

Nors dalį darbo atliekame ir nuotoliniu būdu, iš namų, tačiau labai vertiname laiką biure su komanda, kai nekeliaujame. Susitelkimui ties užduotimis, produktyvumui, stiprios komandos palaikymui mums reikalingas nuolatinis biuras, o ne susitikimai ir darbas kavinėse, kas yra labiau madinga, nei efektyvu,“ – teigia M. Šileikaitė.

Pasak „Workland“ vadovės Lietuvoje Lauros Panovienės, biuro aplinka ir gyvas bendravimas ne tik sustiprina komandą, bet ir padeda greičiau atsakyti į klausimus, spręsti problemas. Prie to prisideda ir darbo vietos aplinka, ir bendruomenė, kuri mus supa kiekvieną dieną.

„Kompanija „Oat Travel“ – vienas pavyzdžių, jog turint nedidelę komandą, ar kartais besidarbuojančius atskirai jos narius, vis vien norisi tikro ryšio, gyvų susitikimų. Dirbant kartu, ne tik greičiau sprendžiamos problemos, bet ir generuojamos bei efektyviau įgyvendinamos naujos idėjos.

Viena stipriausių bendradarbystės erdvių pusių – tai bendruomenė.

Tai tinka netgi tiems, kurie neturi kolegų – „Workland“ kuriama bendruomenė užtikrina, kad niekas nesijaučia vienišas, visada yra su kuo pasitarti, pasidalinti mintimis.

Viena stipriausių bendradarbystės erdvių pusių – tai bendruomenė, kurioje kurdami naujus ryšius, galite lengvai auginti savo veiklą,“ – teigia L. Panovienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius