Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujosios „Apple“ produktų parduotuvės „iDeal“ atidarymas: su drąsia vizija, dovanomis ir Monika Liu

Penktadienį, nuo pat ryto, Vilniaus „Panoramos“ prekybos centre prie vienos iš parduotuvių girdėjosi praeivių dėmesį traukęs bruzdesys: čia po atnaujinimo darbų duris vėl atvėrė „iDeal“ – didžiausia autorizuota „Apple“ produktų platintoja Lietuvoje. Atidarymo renginyje netrūko naujovių, įdomių pokalbių ir netgi... dainų!
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

„iDeal“ parduotuvė šioje vietoje jau veikė nuo 2010 metų, tačiau prieš kurį laiką, prekybos centre vykstant daug atnaujinimo darbų, ji taip pat buvo uždaryta – tam, kad duris su trenksmu vėl atvertų rugpjūčio 4-ąją. „iDeal“ – tai didžiausia autorizuota „Apple“ produktų platintoja Lietuvoje: čia nugula visi naujausi „iPhone“, „iPad“ bei „Mac“ produktai.

„Tai didžiausia mūsų tinklo parduotuvė. Pasikeitė jos konceptas, kartu visiškai atnaujintas parduotuvės dizainas, taip pat klientų aptarnavimo standartas. Tokio formato ir lygmens parduotuvių Lietuvoje dar nebuvo. Visame pasaulyje šiuo metu yra vos keliolika tokio formato parduotuvių, be abejo, skaičius nuolat didėja, tačiau šio lygmens parduotuvių kiekis ribotas ir simbolizuoja „Apple“ partnerio statusą“, – sako „iDeal“ mažmeninės prekybos vadovas Andrius Mežetis.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

„iDeal“ salone klientams žadamas aukščiausio lygio aptarnavimas pagal naujausią „Apple“ formatą, tad visą reikiamą informaciją gausite vienoje vietoje, o neatsakytų klausimų čia nebus.

„Apple“ klientų aptarnavimui kelia ypač aukštus reikalavimus, todėl visi „iDeal“ dirbantys darbuotojai nuolat gilina savo žinias mokymuose ir stengiasi sukurti pačią geriausią kliento patirtį. Naujausias „Apple“ formatas užtikrins dar sklandesnę, informatyvesnę ir kliento lūkestį išpildančią patirtį“, – teigia A. Mežetis.

Naujoji parduotuvė bus pilnai pasiruošusi atliepti ir visus smulkiojo verslo klientų poreikius – tai ne tik išskirtinis dėmesys, bet ir specialiai tam dedikuota zona.

„Šiai zonai tuo pačiu bus dedikuoti ir darbuotojai – tai išskirtinis dėmesys ir sprendimai augančiam verslui: gal tai mažas šeimos restoranėlis, o gal pradedantis startuolis? Šiam klientų segmetui skirsime papildomo dėmesio, stengsimės rasti tinkamiausius sprendimus įrangai ir jos administravimui bei priežiūrai versle“, – priduria A. Mežetis.

Jis pasakoja, kad „iDeal“ reguliariai vyks ir interaktyvios mokymų sesijos, kas dieną kviesiančios lankytojus nemokamai grupinei konsultacijai – jų metu bus aptariamos aktualiausios įrenginių funkcijos, dalijamasi patarimais, kaip efektyviau išnaudoti savo „Apple“ prietaisus kas dieną.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Šventė visą dieną – puikiam startui užtikrinti

Kad puiki ateities vizija pildytųsi su kaupu, naujas startas paminėtas išties įsimintinai – penktadienį duris iš naujo atvėrusioje „iDeal“ apsilankė būrys svečių ir pirmųjų „Apple“ smalsuolių: čia beveik visą dieną skirtingais laikais vyko laimės valandos – loterija, skirta laimėti madingąsias „Beats Studio Buds“ ausines, o vienam laimingajam pasisekė laimėti ir didįjį prizą – 500 eurų dovanų kuponą.

Renginio vedėjas iliuzionistas Rokas Bernatonis užtikrino smagų bendravimą, DJ Tomas Boo negailėjo puikios muzikos. Užsukę svečiai turėjo galimybę pamatyti karikatūras, kurtas su „iPad“, sudalyvauti foto bei video dirbtuvėse su „iDeal“ darbuotojais bei specialiai į šį renginį atvykusiu svečiu – žinomu režisieriumi Sauliumi Baradinsku. Šventė sudomino ir kitų žinomų svečių – aktorių, renginių ir laidų vedėją Mantą Stonkų ir kulinarinių knygų autorę, laidų vedėją Beatą Nicholson.

iDeal“ atidarymo renginys vainikuotas su trenksmu – charizmatiškoji dainininkė Monika Liu susirinkusiems dovanojo gražiausias savo dainas. Startas pavyko – tad nuo šiol visi kviečiami nepraeiti pro šalį ir užsukti į naująjį „iDeal“ saloną!

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius