Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujuoju „Hollister Lietuva“ vadovu tampa S.Bitinas

„Hollister Incorporated“ tikslas yra būti įmone, kurią nori rinktis mūsų misijos įkvėpti ir rezultatų siekiantys darbuotojai. Norint ir toliau eiti šio tikslo link, nuo birželio 1 dienos bendrovei „Hollister Lietuva“, kuri yra Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje įkurtas JAV sveikatos priežiūros produktų gamintojo „Hollister Incorporated“ padalinys, pradeda vadovauti Saulius Bitinas iki šiol įmonėje ėjęs Šlapimo šalinimo sutrikimų priežiūros produktų gamyklos vadovo pareigas, rašoma „Hollister Incorporated“ pranešime spaudai.
Saulius Bitinas
Saulius Bitinas / „Hollister Lietuva“ nuotr.
Temos: 1 Hollister

Pokytis Lietuvoje buvo planuotas pagal įprastą bendrovės valdysenos praktiką.

„Naujos pareigos ir atsakomybės – aktyvios „Hollister Lietuva“ raidos, natūralaus darbuotojų augimo ir komandos tobulėjimo rezultatas. Esu laimingas, galėdamas tęsti Michaelo Brennano darbus – Kaune įgyvendinta ir plėtojama išties ambicingų projektų. Michaelas sutelkė, įkvėpė ir augino „Hollister Lietuva“ šeimą, diegdamas geriausias praktikas ir inovatyvius sprendimus. Negaliu įsivaizduoti geresnio mokytojo ir kolegos.

Esu labai dėkingas už man suteiktą patirtį ir pasitikėjimą tęsti įmonės misiją padėti žmonėms, naudojantiems mūsų gaminius ir paslaugas, gyventi oriau ir patogiau“, – sako S.Bitinas, tvirtindamas, kad įmonės augimo potencialas dar neišsemtas ir talentinga komanda yra puikiai pasirengusi naujiems tikslams bei iniciatyvoms, atskleidžiančioms stiprią ir įtraukią „Hollister Incorporated“ kultūrą.

Bendrovės generaliniu direktoriumi tampantis S.Bitinas ir toliau vykdys Šlapimo šalinimo sutrikimų priežiūros produktų Vyresniojo gamyklos vadovo pareigas. Generalinio direktoriaus poste jis keičia M.Brennaną, kuris šioje pozicijoje dirbo 2 metus. Po karjeros etapo Lietuvoje M.Brennanas tapo Pasaulinės inžinerijos technologijų vyresniuoju direktoriumi ir karjeros tęsti grįžta į „Hollister Incorporated“ gamybos centrą Balinoje, Airijoje.

Prie „Hollister Lietuva“ S.Bitinas prisijungė 2020 metų vasarį. Iki tol jis dirbo įmonės „Sofa Brand“ generaliniu direktoriumi, o anksčiau yra sukaupęs daug patirties užimdamas skirtingas pareigas įvairiose įmonėse, tokiose kaip „Coca-Cola HBC Lietuva“, „Kitron“, „Kesko Senukai“ ir kt.

S.Bitinas yra įgijęs Lengvosios pramonės įrenginių inžinieriaus bakalauro ir magistro laipsnius Kauno technologijos universitete (KTU) bei Projektų valdymo ir rinkodaros magistro laipsnį ISM Vadybos ir ekonomikos universitete.

„Hollister Lietuva“ gamykla šalyje veikia nuo 2019 m. spalio. Įmonė kuria, gamina ir platina sveikatos priežiūros produktus ir paslaugas visame pasaulyje. Gamykla Lietuvoje yra didžiausia „Hollister Incorporated“ įgyvendinta investicija, kuri ilgą laiką bus pagrindinė įmonės veiklos augimo dalis. Šiuo metu gamykloje Kaune dirba daugiau nei 600 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius