-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujuoju „Lietuvos dujų“ valdybos nariu išrinktas Dalius Svetulevičius

2015 m. vasario 9 d. „Lietuvos dujų“ stebėtojų taryba iki įmonės valdybos kadencijos pabaigos išrinko naują valdybos narį. Juo tapo Dalius Svetulevičius, iki šiol dirbęs „Lietuvos dujų“ Operatyvinio valdymo departamento vadovu.
Dalius Svetulevičius
Dalius Svetulevičius / AB "Lietuvos dujos" nuotr.

Valdybos narys Dalius Svetulevičius taip pat eis įmonės Dujų tinklo tarnybos direktoriaus pareigas.„Svarbiausias mano tikslas – užtikrinti, kad gamtinės dujos vartotojams būtų tiekiamos saugiai, patikimai ir nepertraukiamai. Prižiūrime beveik aštuonis su puse tūkstančių kilometrų skirstomųjų dujotiekių visoje Lietuvoje. Nors įmonės valdoma dujų skirstymo infrastruktūra yra gerai išvystyta, ją reikia nuolat atnaujinti, investuoti į naujų dujotiekių tiesimą, kad galėtume ir toliau teikti aukštos kokybės paslaugas esamiems ir būsimiems vartotojams“, – sako Dalius Svetulevičius.

Šešiolika metų „Lietuvos dujose“ dirbantis Dalius Svetulevičius Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultete yra įgijęs Vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnį ir baigęs Matavimų inžinerijos magistro studijas Kauno technologijos universitete.

„Džiaugiuosi, kad prie valdybos prisijungė ilgametis „Lietuvos dujų“ darbuotojas, savo srities profesionalas, išmanantis didžiausią įmonės valdomą turtą – skirstomųjų dujotiekių sistemas. Mūsų tinklas yra būtinoji sąlyga, kad vartotojai į savo namus ar verslo objektus gautų dujas, todėl tinklo priežiūra ir jo kokybės palaikymas yra kasdienis įmonės uždavinys. Dirbdamas čia jau įsitikinau naujojo valdybos nario Daliaus Svetulevičiaus kompetencija ir gebėjimu ne tik spręsti problemas, bet ir pasiūlyti naujovių, galinčių ženkliai prisidėti prie įmonės veiklos modernizavimo“, – sako „Lietuvos dujų“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Liudas Liutkevičius.

Nuo 2015 m. vasario 9 d. „Lietuvos dujų“ valdybą sudaro valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Liudas Liutkevičius, Paslaugų ir plėtros tarnybos direktorius Nemunas Biknius, Finansų ir iždo tarnybos direktorė Giedrė Glinskienė ir Organizacijos vystymo tarnybos direktorė Valentina Birulienė ir Dujų tinklo tarnybos direktorius Dalius Svetulevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius