Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 15 /17:05

Nelegalių „Bolt“ pavežėjų era: dengiasi svetima tapatybe, vengia mokesčių

Kai kurie „Bolt“ vairuotojai dengiasi svetimomis tapatybėmis, vengia mokesčių. Kad Lietuvoje klesti nelegalūs, atsakomybės stokojantys pavežėjai, pastebi į 15min besikreipę skaitytojai. Tai patvirtina ir atsakingos institucijos.
Automobilio vairuotojas
Automobilio vairuotojas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Atvažiavo neaišku kieno mašina

15min parašęs Rokas pasakojo, kad ne pirmą kartą jam išsikvietus „Bolt“ automobilį, atvažiuoja kita, nei rodo programėlė, mašina. Tačiau pastarąjį kartą esą situacija susiklostė dar keisčiau.

„Programėlėje rodo vieną informaciją, o vairuotojo profilio / mašinos nuotraukoje – kito gamintojo mašina ir kitokie numeriai. Galiausiai gaunu žinutę iš vairuotojo, kad atvažiuos mašina su dar kitokiais numeriais“, – pasakojo Rokas.

Ekrano nuotr. /Roko atsiųsta informacija apie iškviestą pavežėją.
Ekrano nuotr. /Roko atsiųsta informacija apie iškviestą pavežėją.

Maža to, kaip patvirtina ir Roko redakcijai siųstas vaizdo įrašas, jo atvykusio paimti vairuotojo vardu Joshgun automobilis buvo su kitos pavežėjų įmonės logotipais.

Vyras 15min teigė, kad bene po kiekvieno savaitgalio galima išgirsti ne vieną ir ne kelias istorijas apie nepagarbų, nepadorų elgesį tarp „Bolt“ vairuotojų. 15min taip pat rašė apie seksualinio priekabiavimo atvejus, kai pavežėjai priekabiauja prie klienčių. Vieno pavežėjas vardu Asifas klientę tempėsi į krūmus, reikalavo sekso.

Tad, ar iš tiesų „Bolt“ vairuotojai dengiasi svetima tapatybe ir kitų žmonių vardu gautais leidimais būti pavežėjais ir piktybiškai nemoka mokesčių valstybei?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius