-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nes moterys To nori...

Įsivaizduok, saulėta pavasario popietė, skubi Gedimino prospektu ir staiga prieina Jis – žavingas nepažįstamasis, ir šypsodamasis taria: aš nežinau tavo vardo, tu nežinai mano. Bet noriu tau pasakyti, kad tu švyti iš tolo, nes savo buvimu papuoši visą gatvę... Savo žavesiu mane tiesiog verti pakviesti tave į pasimatymą...
Mergina prie „La Crepe“ Gedimino prospekte Vilniuje
Mergina prie „La Crepe“ Gedimino prospekte Vilniuje / „La Crepe“ nuotr.

Kol galvoji atsakymą – jis padovanoja tau gėlių. Tu neturi kito pasirinkimo – tik nusišypsoti ir leistis į saldžiausią gyvenimo nuotykį naujoje romantiškiausių pasimatymų vietoje – Gedimino pr. 13, Vilniuje. Galbūt net paprašai jo įžnybti, ar nesapnuoji.

Juk komplimentai, gėlės ir nuoširdus dėmesys – tai, apie ką kiekviena slapčia svajoja, nors ne kiekviena prisipažįsta.

Šiandien saldaus gyvenimo svajonė išsipildė visoms žingsniavusioms Gedimino prospektu. Jos skubėjo į susitikimus, galbūt į paskaitas, galbūt į šokių pamokas... Jos pasirinko kai ką ypatingesnio.

Juk pavasaris! Norisi to naujo, išskirtinio, nepatirto skonio...  Moterys ir merginos negalėjo patikėti, kad svajonės pildosi: „Tiek gėlių, gero skonio ir komplimentų – kaip ne Lietuvoje. Kaip į Gedimino prospektą būtų persikėlęs Paryžius...“

Nuo šiol Paryžiumi kvepia ir vilioja Gedimino pr. 13, Vilniuje. Čia atsidarė nauja saldžiausių ir gardžiausių pasimatymų vieta –  blyninė „La Crepe“. Gurmaniškas meniu nustebins net ir 20 metų esančius kartu, ir ypač pamalonins atėjusius į pirmą pasimatymą. Belieka nuspręsti, kuo mėgausitės šį kartą? Kiekvienas pasimatymas – ypatingas, kaip ir  „La Crepe“ dėmesys kiekvienam bei kiekvienai užsukusiai pasimėgauti tobulu gyvenimo skoniu.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius