Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Netflix“ bendradarbiaus su „Microsoft“, siekdama pasiūlyti pigesnių prenumeratos planų

„Netflix“ bendradarbiaus su „Microsoft“, kad savo klientams galėtų pasiūlyti pigesnių prenumeratos planų, į kuriuos bus įtrauktos ir reklamos, trečiadienį pranešė abi įmonės, internetinės televizijos milžinei siekiant didinti pastaruoju metu sumenkusius klientų srautus.
Netflix
Netflix / 123RF.com nuotr.

Daugelį metų reklamų rodymo idėjai prieštaravusi „Netflix“ apie pigesnius prenumeratos planus paskelbė po nuviliančio pirmojo ketvirčio, ​​kai pirmą kartą per dešimtmetį jos abonentų skaičius susitraukė.

Prenumeratos su reklama planai papildys jau siūlomus tris planus, kurių pigiausias kainuoja 10 JAV dolerių Jungtinėse Valstijose.

„Microsoft“ bus atsakinga už platformos kūrimą ir prieigą prie jos reklamos užsakovams, norintiems rodyti savo reklamą „Netflix“ vartotojams.

„Kol kas planai dar yra ankstyvoje stadijoje ir dar turime daug ką nuveikti“, – pranešime teigė „Netflix“ vadovas Gregas Petersas.

Reklamos įtraukimas reiškia, kad „Netflix“ susidurs su kai kuriomis sudėtingomis problemomis, įskaitant diskusijas apie vartotojų asmeninių duomenų rinkimą didžiuliu mastu, siekiant jiems rodyti pelningesnius, suasmenintus pranešimus.

Analitikų nenustebino „Netflix“ sprendimas partnere pasirinkti „Microsoft“, nes šis pasirinkimas kelia „Netflix“ mažiau interesų konfliktų nei keltų kai kurių kitų bendrovių pasirinkimas.

„Skirtingai nuo trijų didžiausių reklamų pardavėjų –„Google“, „Meta“ ir „Amazon“, – „Microsoft“ nesiūlo konkuruojančių internetinės televizijos produktų“, – pažymėjo analitikas Rossas Benesas.

Daugelį metų didinusi prenumeratorių skaičių, „Netflix“ pirmąjį šių metų ketvirtį prarado 200 tūkst. klientų visame pasaulyje, palyginti su 2021 metų pabaigos rodikliais, todėl jos dalis rinkoje sumažėjo.

Srautinės transliacijos milžinė į tai sureagavo pranešdama apie reklamos įtraukimą į paslaugą, siekdama finansuoti investicijas, reikalingas išlaikyti lyderės pozicijas šioje pramonės šakoje.

„Netflix“ taip pat nurodė, kad imsis priemonių apriboti dalijimąsi prisijungimo duomenimis, dėl kurių daugelis žmonių nemoka už prieigą prie platformos turinio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius