-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nordea“ perka „Gjensidige bank“

„Nordea“ su „Gjensidige Forsikring“ susitarė dėl visų „Gjensidige Bank“ akcijų įsigijimo, pranešime žiniasklaidai skelbia bankas.
Nordea
Nordea / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Gjensidige Bank“ yra vienas iš lyderiaujančių internetinių bankų Norvegijoje. Jis privatiems klientams siūlo elektronines paslaugas, būsto paskolas, paskolas automobiliams, investicijų paketus.

„Tai yra reikšmingas žingsnis mums. Jis iliustruoja mūsų strategiją ir ambicijas augti svarbioje Norvegijos rinkoje. Kaip didžiausiam bankui Šiaurės šalyse natūralu pradėti partnerystę su didžiausia draudimo kompanija Norvegijoje. Šis susitarimas reiškia, kad daug daugiau norvegų bus susiję su „Nordea“, ir mes įsipareigojame jiems teikti aukščiausios kokybės paslaugas“, – pranešime cituojamas „Nordea“ Norvegijoje vadovas Snorre Storsetas.

„Nordea“ perka „Gjensidige Bank“ maždaug už 578 mln. eurų. Pirkiniui dar turi pritarti valstybės institucijos – leidimo tikimasi kitų metų pirmąjį ketvirtį.

„Nordea“ Norvegijoje yra antras pagal dydį bankas, kuris po įsigijimo turės papildomai 176 tūkst. klientų ir beveik 5 mlrd. aktyvų. „Gjensidige“ bankas bus palaipsniui integruotas į „Nordea“ banką, kuris pasamdys maždaug 170 „Gjensidige“ darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius