-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nordstreet“ savo klientams išmokėjo daugiau nei 1 mln. eurų palūkanų

Nekilnojamo turto sutelktinio finansavimo platformos „Nordstreet“ gegužės pradžioje klientams išmokėtas uždarbis, gautas iš investicijų į platformoje skelbiamus projektus, viršijo 1 mln. eurų. Vidutinė investicijų į „Nordstreet“ projektus grąža siekė 12.46 proc., rašoma pranešime žiniasklaidai.
Pinigai
Pinigai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Palūkanos Verslas

Nors „Nordstreet“ savo veiklą pradėjo 2018 metų kovo mėnesį, spartesnis augimas prasidėjo tik tų pačių metų rudenį. Tad siekis išmokėti milijoną eurų palūkanų buvo įgyvendintas per vos daugiau nei trejus metus. Per šį laikotarpį paskolintų pinigų suma pasiekė 16 701 748 eurus.

„Remiantis dabartinėmis investavimo tendencijomis, manome, kad antro investuotojams išmokėto milijono tikrai nereikės laukti trejus metus“, – įsitikinęs Tadas Budrikis, „Nordstreet“ vadovas ir bendrasavininkas.

Tikimasi, jog palūkanų išmokos ir toliau tendencingai augs. Pastarųjų metų sutelktinio finansavimo rinka tampa vis aktyvesnė – tai byloja kylantis finansuojamų projektų skaičius. Tai sąlygoja tiek smulkių, tiek stambių investuotojų interesą investuoti į nekilnojamojo turto vystomus projektus.

„Nordstreet“ investuotojai uždirba ne tik iš gaunamų palūkanų, bet ir iš delspinigių. Už kiekvieną vėlavimo dieną priskaičiuojami net 0,2 proc. delspinigių nuo vėluojamos padengti įmokos.

Šiuo metu „Nordstreet“ siūlo vienas didžiausių palūkanų rinkoje. Tačiau svarbu nepamiršti, kad nors „Nordstreet“ ir atrenka projektus – būtina susipažinti su kiekvieno projekto aprašytomis sąlygomis bei įsivertinti galimas rizikas ir galimybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius