-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo karo bėgantiems ukrainiečiams „Wizz Air“ siūlo nemokamai skristi iš kaimyninių šalių

Europos oro linijų bendrovė „Wizz Air“ Ukrainos karo pabėgėliams pasiūlė 100 tūkst. nemokamų bilietų visiems skrydžiams Europoje iš šalių, turinčių sieną su Ukraina − Lenkijos, Slovakijos, Vengrijos ir Rumunijos. Matydama, kad pabėgėlių srautai auga, „Wizz Air“ pratęsia nemokamų skrydžių laikotarpį iki balandžio 10 d., rašoma pranešime spaudai.
„Wizzair“ lėktuvas
„Wizzair“ lėktuvas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Wizz Air“ informuoja, kad šiuo metu vis dar yra laisvų vietų daugelyje skrydžių iš Budapešto, Gdansko, Krokuvos ir Katovicų oro uostų.

Kaip skelbia bendrovė, nemokai bilietai Ukrainos pabėgėliams galioja tol, kol liks laisvų vietų atrinktiems skrydžiams. Tiesa, nemokamai galima skristi tik su vienu rankinio bagažo vienetu (matmenys: 40x30x20cm). Kelioniniam krepšiui ir kiekvienam registruotam bagažui taikomi papildomi mokesčiai. Kaina taikoma tik užsakymams, atliekamiems per https://wizzair.com/#/rescue.

Įmonė skelbia, kad nors kai kurie skrydžių maršrutai buvo paklausesni ir bilietai šiuo metu jau išparduoti, aviakompanija atidžiai stebi rezervacijas ir praneša apie naujai atsiradusias laisvas vietas. Norėdama užtikrinti saugų nuo karo bėgančių žmonių judėjimą, „Wizz Air“ skrydžiams iš kaimyninių šalių skiria didesnius lėktuvus ir daugiau, nei įprasta, skrydžių.

„Džiaugiamės, kad galime padėti pabėgėliams iš Ukrainos pasiekti saugias valstybes, pasiūlydami 100 tūkst. nemokamų bilietų iš Ukrainos pasienio šalių ir specialių bilietų skrydžiams kitomis kryptimis. Stebėdami bilietų rezervacijas, nusprendėme šią iniciatyvą pratęsti iki balandžio 10 d. Matome, kaip žmonės visame pasaulyje susivienija ir prisideda prie humanitarinės pagalbos nukentėjusiems nuo karo, mūsų bendrovė šiuo sunkiu laikotarpiu tai pat siūlo pagalbą − saugias keliones nuo karo bėgantiems žmonėms“, − sako Jozsefas Varadi, „Wizz Air“ generalinis direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius