-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 24 /12:11

Olandijos programinės įrangos kūrėja „Hyarchis“ kuriasi Kaune

Verslui skirtos programinės įrangos kūrėja ir informacinių technologijų (IT) bendrovė „Hyarchis“ kuriasi Kaune. Olandijos įmonė planuoja Kaune kurti centrą, kuris bus atsakingas už jos produktų rinkodarą Šiaurės ir Baltijos šalyse.
Kompiuteris
Kompiuteris / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Iki metų pabaigos bendrovė ketina pasamdyti 10–15 žmonių, kitąmet jų skaičius išaugs iki 30, pranešė investicijų plėtros agentūra „Investuok Lietuvoje“. „Hyarchis“ bus ketvirta inovatyvi Olandijos įmonė, įsikūrusi Kaune per daugiau nei metus.

„Hyarchis“ vadovas Andre van der Doelenas teigia, kad Lietuvos specialistai kompanijai daro didelį įspūdį.

„Lietuva siūlo talentus, kurie leis išlikti savo konkurentų priešaky. Mūsų biuras Kaune bus esminis faktorius norint įgyvendinti šias ambicijas (...) Kitų užsienio įmonių pasisekimas čia leidžia man manyti, kad mes padarėme teisingą sprendimą ateidami į Kauną”, – pranešime sakė A.van der Doelenas.

„Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Mantas Katinas teigia, kad Lietuvos specialistai, turintys gerą technologinių ir teisinių žinių bazę, geba optimizuoti įmonių procesus inovatyviais sprendimais.

„Nemaža dalis tokių specialistų ateina į darbo rinką jau išmanydami dirbtinio intelekto ir „Big Data“ technologijas. Pasikliaudami šiais naujoviškais metodais, mūsų technologiškai išprusę talentai gali padėt bet kuriai įmonei įgyvendinti maksimalaus lygio skaitmeninimą“, – sakė M.Katinas.

Kaune jau įsitvirtino duomenų kompanija „GeoPhy“ ir technologijų bendrovė „Meridia“, o informacinių technologijų kompanija „Centric“ neseniai paskelbė apie didelio IT centro atidarymą.

BNS balandį skelbė, kad „Hyarchis“ Lietuvoje įkūrė antrinę bendrovę „Hyarchis Baltic“. Registrų centro duomenimis, ji įregistruota Vilniuje, o vienintelė jos akcininkė – Nyderlandų „DD Iqware“, dirbanti su prekės ženklu „Hyarchis“.

„Hyarchis“ pagrindinė būstinė yra Eindhovene, Nyderlanduose, ji taip pat turi biurą Amsterdame.

Bendrovė kuria ir parduoda verslui skirtą komunikacinę ir dokumentų tvarkymo programinę įrangą, ja naudojasi daugiau nei 55 tūkst. klientų visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius