-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 06

Paaiškėjo naujų detalių apie per „Pigu.lt“ rusiškais gaminiais prekiavusią įmonę: bandė iškišti daugiau tokių prekių

15min neseniai rašė, kad Algis internetinėje parduotuvėje „Pigu.lt“ užsisakė ir įsigijo ant sienos kabinamą skersinį. Tačiau, nors šios prekės pardavėjas buvo estų kompanija, vyras gavo siuntą tiesiai iš agresorės, Ukrainą užpuolusios Rusijos. Platformos atstovai pateikė naujų detalių apie šį pardavėją – panašu, kad jis pardavinėjo ir daugiau neleistinų prekių, tačiau kol kas iš platformos pašalintas nebus.
Pigu.lt
Pigu.lt / 15min montžas

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirkęs iš estų, bet prekės sulaukęs iš Rusijos vyras pratrūko: „Pigu.lt“ privertė mane mokėti Putinui“

„Pigu.lt“ platformoje, kuri vadinama prekybos centru internete, prekiauja tūkstančiai skirtingų pardavėjų, dirbančių Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Suomijos rinkose.

Tad 15min skaitytojas iš „Pigu.lt“ užsisakė prekę, kurią jam pardavė estų įmonė „Kidszone, OÜ“. Tačiau gavęs užsakytą daiktą vyras pamatė, kad prekė atkeliavo visai ne iš Estijos – ant pakuotės buvo nurodyta kita kilmės šalis: Rusija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius