-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Panevėžio administracijos direktoriumi taps buvęs Biržų administracijos vadovas R.Pauža

Panevėžio savivaldybės administracijai vadovauti kviečiamas iš Biržų administracijos vadovo pareigų pasitraukęs Rimantas Pauža, o dabartinis administracijos direktorius Tomas Jukna pereis į pavaduotojo pareigas.
Biržų savivaldybės administracijos direktorius Rimantas Pauža
Rimantas Pauža / V.Grigaliūnaitės/15min nuotr.

„Mes kviečiamės į komandą dar vieną žmogų – R.Paužą iš Biržų buvusį direktorių. Tarėmės su meru, kaip sustiprinsime komandą ir meras pasiūlė jam pas mus įsitraukti į komandą. R.Pauža sakė, kad jam tai tiktų, bet vadovo, direktoriaus pareigybė“, – BNS trečiadienį sakė T.Jukna.

Jo teigimu, savivaldybė siekė sustiprinti vadovų komandą, todėl nusprendė į ją pasikviesti Biržuose dirbusį vadovą, tačiau jis nenorėjo dirbti žemesnėse, pavyzdžiui, direktoriaus pavaduotojo, pareigose.

„Tokios pareigybės jo nedomina, o dabar man, kaip vadovui, reikia vertinti situaciją: arba aš dirbu vienas ir nežinau, kada pasitaikys proga, arba dirbame dviese. Tai vertinau šią situaciją, nes tokie krūviai yra nebežmoniška: kenčia ir šeima“, – kalbėjo administracijos direktorius.

Be to, pasak T.Juknos, savivaldybėje šiuo metu yra atlikti svarbiausi administraciniai darbai, todėl naujas vadovas turėtų laiko įsigilinti į darbus.

„Aš einu į pavaduotojus, dirbu su infrastruktūra ir projektais“, – sakė T.Jukna.

Jis sakė nesureikšminantis tos aplinkybės, kad pačiam teks pereiti į žemesnes pareigas.

„Nevertinčiau pareigomis šių dalykų, nes svarbiausia yra darbai. Du metai labai greitai prabėgs ir žmonės vertins ne kokias pareigas turėjo vienas ar kitas, bet tai, kas padaryta bus mieste. Ir tikrai vienam tempti tokį krūvį – aš tikrai ilgai negalėčiau, o atsakomybė didžiulė“, – kalbėjo T.Jukna.

Tikimasi, kad pasikeitimus pavyks įgyvendinti gegužės 25 dieną vyksiančiame tarybos posėdyje – jame planuojama paskirti naująjį direktorių ir esamą perkelti į naujas pareigas.

T.Jukna į šias pareigas paskirtas pernai balandį, po savivaldos rinkimų susiformavus naujai daugumai. Iki tol jis ėjo Panevėžio mechatronikos centro direktoriaus ir universiteto dėstytojo pareigas.

R.Pauža pareigas Biržų savivaldybėje paliko balandį, rajono merą Valdemarą Valkiūną apkaltinęs diktatorišku elgesiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius