Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Papildų gamintoją „Gamtos namai“ paliko „Verslo angelų fondas I“

Uždirbęs siektą grąžą „Verslo angelų fondas I“ pardavė savo akcijas „verslo angelui“ ir pasitraukė iš papildus bei vitaminus gaminančios įmonės „Gamtos namai“, rašo „Verslo žinios“. Bendrovę šiemet turėtų palikti ir „verslo angelas“.
Pinigai
Pinigai / BFL/Sauliaus Žiūros nuotr.

„Sutartyje yra terminų, kuriuose numatyta, kada „verslo angelas“ ateina į bendrovę, kada iš jos išeina, parduodamas akcijas, ir kokios yra išėjimo sąlygos. Juk „verslo angelas“ nėra suinteresuotas likti įmonėje, jis suinteresuotas uždirbti iš investicijų“, – sakė „Gamtos namų“ direktorius ir vienas iš stambiausių akcininkų Gintautas Gylys.

2011 metų birželį „Verslo angelų fondas I“ drauge su dviem „verslo angelais“ Algirdu Navicku ir Sigitu Žutautu už 1,4 mln. litų įsigijo 35 proc. „Gamtos namų“ akcijų. „Verslo angelų fondas I“ su „verslo angelais“ investuoja lygiomis dalimis – po 50 proc. nuo bendros investicijų sumos.

Po pusantrų metų – šiemet vasario 1 dieną „Verslo angelų fondas I“ ir vienas iš „verslo angelų“ pardavė akcijas A.Navickui, likusiam bendrovės akcininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius