Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduotuvių „Maxima“ klientai buvo vaišinami „Ačiū“ tortais

Šiandien – Kliento diena, todėl didžiausių miestų parduotuvėse MAXIMA klientai buvo vaišinami MAXIMA tinklo konditerijos meistrų iškeptais tortais, kurių kiekvienas svėrė daugiau kaip po 100 kilogramų. Mažiausiose tinklo parduotuvėse klientams buvo išdalinta daugiau nei 6000 pakelių arbatos „Ačiū“.
Renginio „Kliento diena“ akimirka
Renginio „Kliento diena“ akimirka / Roberto Narkaus nuotr.

Gaivių jogurto kremo tortų su vaisiais šiandien galėjo paragauti apie 20 000 Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio parduotuvių MAXIMA klientų. Tortams kepti buvo sunaudota 600 kiaušinių, 100 litrų grietinėlės, 50 litrų jogurto ir 50 litrų medaus, papuošimui ir įdarui – 15 kilogramų baltojo šokolado ir 100 kilogramų mandarinų.

„Šiandien – graži proga padėkoti klientams už tai, kad jie renkasi mūsų tinklo parduotuves. Būtent todėl ant tortų didžiosiomis raidėmis užrašėme „AČIŪ“. Kiekvienas klientas mums išties svarbus, lojalumas ir šypsena – geriausias mūsų darbo įvertinimas“, – sako MAXIMA LT, UAB, Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Inga Romanovskienė.

Lietuvoje Kliento diena minima trečius metus. Šventės tradicijos mūsų šalyje dar tik kuriamos, bet tikimasi, kad kasmet atsiras vis daugiau ją mininčių įmonių. Šią dieną siekiama pagerbti klientus ir padėkoti už tai, kad jie yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius